Ν.Ο.Χ.: Θεσσαλονίκη -και όχι Πάτρα- οι Μίνι Παίδες

Κοινή προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με την αποστολή να αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη.

Οι μικροί πολίστες του Γιώργου Φραγγέδη θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια, ξεκινώντας από την Παρασκευή (11/1) το απόγευμα, με το τέταρτο και τελευταίο να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (13/1) το πρωί.

Αρχικά, ο Ν.Ο.Χ. είχε συμφωνήσει να φιλοξενούταν στην Πάτρα, από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο, αλλά λόγω του ότι προέκυψε πρόβλημα με το κολυμβητήριο, πάρθηκε η απόφαση, η ομάδα να ανέβει πιο βόρεια.

Όπως δηλώνει ο προπονητής Μίνι Παίδων του Ν.Ο.Χ., Γιώργος Φραγγέδης: «Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν από τους αθλητές του ΠΑΟΚ. Θα δώσουμε τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Παίζουμε Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο πρωί και απόγευμα και Κυριακή πρωί. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικά φιλικά γιατί τα παιδιά δεν έχουν καθόλου αγωνιστικές εμπειρίες και ειδικά σε μία άλλη πόλη. Δυστυχώς είμαστε αποκλεισμένοι στα Χανιά… Στην επαρχία υπάρχει το πρόβλημα με το πετρέλαιο και αυτός εξάλλου ήταν ο λόγος που ακυρώσαμε την αποστολή για την Πάτρα. Και στην Αθήνα βέβαια υπάρχει το ίδιο πρόβλημα αλλά εκεί λύνεται επειδή υπάρχουν πολλές πισίνες. Από εκεί όμως είμαστε αποκλεισμένοι επειδή οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους και προτιμούν να μην μπαίνουν στη διαδικασία της φιλοξενίας»…

Αναλυτικά η αποστολή που αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη και η οποία αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά τη Δευτέρα (14/1) το πρωί, είναι η εξής:

Λαδόπουλος, Κουτρουλάκης (τερματοφύλακες), Μαλινάκης, Δασκαλάκης, Μπιτσάκης (αμυντικοί), Πισσαδάκης, Ζερβός, Παντερμάκης, Μπελώνης, Βουράκης, Τσιστράκης, Πολυχρονάκης, Σκαραντωνάκης, Γουρνιεζάκης (περιφερειακοί), Σπάχης, Μαυρακάκης, Μανιουδάκης (φουνταριστοί).

Προπονητής: Γιώργος Φραγγέδης.