Ξανά Κυπελλούχος ο Άρης Βουκολιών! Δείτε τα πέναλτι

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Άρης Βουκολιών σήκωσε το κύπελλο Ερασιτεχνών! Η ομάδα του Χρήστου Παπαδογιάννη νίκησε με 4-3 (κανονική διάρκεια, παράταση 0-0) τον Άρη Σούδας στα Περιβόλια και το κύπελλο παραμένει στην κατοχή του.

Ο Άρης Σούδας μπήκε πιο καλά στο ματς, αλλά ευκαιρίες δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο 45λεπτο δεν μας χάρισε ιδιαίτερες συγκινήσεις, δεν υπήρχε ρυθμός και οι πολλές διακοπές ήταν ένας λόγος. Προς το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα των Βουκολιών έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να «σκοτώσει» τον αντίπαλό της.

Στην παράταση οι δύο σύλλογοι δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι, στην οποία ήταν πιο εύστοχος ο Άρης Βουκολιών και με 4-3 ξανά πήρε το κύπελλο.

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Γαλανάκης, Μπουρμπάκης, Χατζηγιάννης, Καγλαντζής, Κουλάκης, Καλλιοντζάκης (113’ Κοντορινάκης), Στρατουδάκης (98’ λ.τρ. Φέζγκα), Μπαμπουνάκης, Παπαθανασίου, Κλωθάκης (76’ Βαρδάκης).

Στον πάγκο: Βολάνης, Κουκλάκης, Μανταδάκης, Κεμπάτσι.

Άρης Βουκολιών (Χρήστος Παπαδογιάννης): Συροκάκης, Στ. Στρατουδάκης, Παπακαστρήσιος, Παπιδάκης, Κομπογεννητάκης, Πολένα, Γανωτής, Ντούπη, Σουχλάκης, Τερεζάκης (77’ Μιχ. Περράκης), Αράπι (80’ Κοκάκης).

Στον πάγκο: Καμπάκης, Περράκης Γ, Νταγκουνάκης, Βούρας, Πατρικάκης.

Τα πέναλτι:

Άρης Σούδας 1-0  Παπαθανασίου

Άρης Βουκολιών 1-1 Περράκης Μιχάλης

Άρης Σούδας 1-1 Δοκάρι Φέζγκα

Άρης Βουκολιών 1-2 Ντούπι

Άρης Σούδας 1-2 «Όχι» Συροκάκη σε Μπαμπουνάκη

Άρης Βουκολιών 1-3 Κοκάκης

Άρης Σούδας 2-3 Βαρδάκης

Άρης Βουκολιών 2-3 «Όχι» Σαρτζετάκη αυτή τη φορά στον Σουχλάκη

Άρης Σούδας 3-3 Κοντορινάκης με Πανένκα

Άρης Βουκολιών 3-4 Γανωτής