Ξανά στις… επάλξεις

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Πλατανιά μετά το κυριακάτικο ρεπό που τους έδωσε ο Γιώργος Παράσχος. Ο Γκνιάτις για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό, όπως και ο Κουλιμπαλί που δέχτηκε ένα χτύπημα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέι ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Στο Μάλεμε ήταν και ο Θανάσης Ντίνας που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με αποθεραπεία, ενώ και ο Τζιμόντζι γυμνάστηκε μόνος του.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Η πολύ καλή απόδοση της ομάδας του Πλατανιά και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο επί του Πανθρακικού, έδωσε την ευκαρία στον Γιώργο Παράσχο να επιβραβεύσει τους παίκτες του με κυριακάτικο ρεπό.
Το πρωί της Δευτέρας όμως, άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις, καθώς ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική της Super League 2015-16 (24/10/15, 17.15).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια με μπάλα που είχαν ως στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, πήραν μέρος μόνο στο πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες παράμειναν σε πιο έντονους ρυθμούς.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν, ο Γκνιάτις -για προληπτικούς λόγους- και ο Κουλιμπαλί που δέχτηκε ένα χτύπημα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέι ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης στο Αγρίνιο. Ατομικό έκανε και ο Τζιμόντζι, ενώ στο Μάλεμε ήταν και ο Ντίνας που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με αποθεραπεία.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη με πρωινή προπόνηση».