Ξανά χωρίς Φάισκα-Μπέλιτς

Για μια ακόμα φορά ο Πλατανιάς, όπως και στο ματς με την Ξάνθη, δεν θα έχει στην αποστολή του τον  Νίκολα Μπέλιτς και τον Βάσκο Φάισκα ενώ εκτός βρίσκεται φυσικά και ο τιμωρημένος-τραυματίας Χουάν Αγκιλέρα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά και την προπόνηση του Σαββάτου που έγινε σε ώρα αγώνα ανακοίνωσε την αποστολή και όπως όλα δείχνουν θα στηριχθεί λογικά στην ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε και στην Ξάνθη με μια σίγουρη αλλαγή αυτή του Καζναφέρη που θα πάρει την θέση του Αγκιλέρα. Με μικρότερες πιθανότητες όμως διεκδικεί μια θέση στο βασικό σχήμα και ο Βάσκο Φερνάντες.

Στον αντίποδα δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Παναιτωλικό ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στα Χανιά. Για την ακρίβεια τρεις είναι οι σημαντικές απουσίες που θα έχει ο Μάκης Χάβος καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους και τραυματίες που έχει και δεν είναι άλλοι από τους  Καμαρά, Μπούντιμιρ και Κούσας.

η επίσημη ενημέρωση

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό κρίσιμο εντός έδρας αγώνα, στις 19.00, με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.
Ειδικότερα, μετά τη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Θέρα, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φερνάντες.