Ξεκίνησαν οι προεγγραφές στον ΑΟΧ

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος στον Αθλητικό όμιλο Χανιά ξεκίνησαν οι προεγγραφές για τα “πακέτα εισιτηρίων¨των επτά (7) εντός έδρας αγώνων. Προτεραιότητα φυσικά δίδεται στους κατόχους διαρκείας ενώ απο την Τετάρτη (2/4/) θα μπορούν να τα προμηθεύονται όλοι. Στην επίσημη ενημέρωση αναφέρονται και οι τιμές που θα ισχύουν στα εισιτήρια που θα βγαίνουν ανά αγώνα προς πώληση. Η ζήτηση είναι μεγάλη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η επίσημη ενημέρωση

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την προεγγραφή των “πακέτων εισιτηρίων” για τους κατόχους των διαρκείας του πρωταθλήματος που τελειώνει την Κυριακή (30/3). Από την Πέμπτη (27/3) έως και την Τετάρτη (2/4) οι κάτοχοι των διαρκείας  θα μπορούν να κάνουν προεγγραφή, για να κατοχυρώσουν εφόσον το επιθυμούν, την ίδια θέση που είχαν και για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει με την συμμετοχή των οκτώ (8) καλύτερων ομάδων της FootballLeague.

Οι προεγγραφές θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Κυδωνίας 124 σε ημέρες και ώρες καταστημάτων και είναι απαραίτητη η ένδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Οι τιμές των “πακέτων εισιτηρίων” για το νέο πρωτάθλημα ορίζονται ως εξής:

Θύρα 1&2 (κεντρικές θέσεις και σειρές 4 έως 10) 80 ευρώ

Θύρα 1&2 (πλαϊνές θέσεις) 50 ευρώ  

Θύρα 3 (κεντρικές θέσεις από την σειρά 3 και πάνω-θέσεις 101 έως 160) 35 ευρώ.

Οι τιμές για τους φιλάθλους που δεν θα προμηθευτούν “πακέτα εισιτηρίων” ορίζονται ως εξής.

Θύρα 1&2 (κεντρικές θέσεις) 15 ευρώ

Θύρα 1&2 (πλαϊνές θέσεις ) 10 ευρώ

Θύρα 3 γενική είσοδος 5 ευρώ

Θύρα 4 (φιλοξενούμενοι)  10 ευρώ

Μόλις τελειώσουν οι προεγγραφές για τους παλιούς κατόχους διαρκείας, θα ξεκινήσει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί απο την Π.Α.Ε. η διάθεση των πακέτων εισιτηρίων για όλο το φίλαθλο κοινό.