Ξεκίνησαν τα έργα για την αναβάθμιση των Περιβολίων

Ξεκίνησαν τα έργα για την αναβάθμιση του σταδίου των Περιβολίων και όλοι δουλεύουν σε ρυθμούς Super League!

Οι εργάτες δεν σταματάνε να δουλεύουν για να προλάβουν έως τα τέλη Αυγούστου που ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League, να παρουσιάσουν ένα καινούριο και συγχρόνως αγνώριστο γήπεδο, που θα πληροί τις προϋποθέσεις του πρωταθλήματος.

Οι εκσκαφείς έχουν ξεκινήσει να ξηλώνουν το χλοοτάπητα του γηπέδου ενώ έχει σχεδόν γκρεμιστεί το κτίριο των παλιών αποδυτηρίων δυτικά του γηπέδου, ωστόσο, εγκαταστάθηκε και ο εργολάβος που θα αναλάβει την τοποθέτηση του σκέπαστρου, το οποίο θα καλύψει όλη την κεντρική εξέδρα, χωρητικότητας 2.500 θεατών.

Με επικεφαλήw τον δήμαρχο Χανίων, Μανόλη Σκουλάκη, και τα δύο μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Πλατανιάς, που συμμετέχουν στην 5μελή επιτροπή, τον Μαν. Μαθιουλάκη και τον Ανδρέα Μαραμπουτάκη, πραγματοποιούνται αυτοψίες στο γήπεδο.

Μάλιστα παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, με λιτές αλλά και ουσιαστικές δηλώσεις, χωρίς μεγάλα λόγια, με την αισιοδοξία να είναι το κύριο χαρακτηριστικό στα λόγια τους.

Ο κ. Σκουλάκης τόνισε ότι τα συνεργεία θα δώσουν από εδώ και πέρα «μάχη» με το χρόνο, ενώ αποκάλυψε ότι συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα (2/7) με το νέο υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη αλλά και τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ Α.Ε., Γιάννη Σπανουδάκη, ζητώντας να χρηματοδοτήσουν τα έργα… με την απάντηση να είναι στα «σκαριά».

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, στάλθηκε επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο του Σινά, που έχει στην κατοχή του μοναστηριακή έκταση 6 στρεμμάτων ανατολικά του γηπέδου, για την παραχώρησή της ώστε να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης.

Τέλος, μιλώντας για τον χρόνο που απομένει, από την μεριά του δήμου υπήρξαν υποσχέσεις πως όλα θα είναι έτοιμα στο χρόνο που χρειάζεται. Με την πορεία των έργων να είναι το αντικείμενο τεχνικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, ενώ σε εβδομαδιαία βάση θα υπάρχει ενημέρωση για την πορεία των εργασιών που γίνονται με πρωτόγνωρους για τα ελληνικά δεδομένα ρυθμούς.