Ξεκίνησε ο Πλατανιάς

Πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Πλατανιά ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Με την ευχή για καλή ποδοσφαιρική χρονιά, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Η πρώτη μέρα κινήθηκε σε πιο χαλαρό ρυθμό ενώ  Πέμπτη και Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σε δύο γκρουπ αξιολόγηση απόδοσης στο Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης και μετρήσεων της ΠΑΕ, καθώς και αιματολογικές εξετάσεις.


Οι ρυθμοί αναμένεται να ανέβουν από το Σάββατο, ενώ για την Δευτέρα 4 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επίσημη “πρώτη”, όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός.


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε για περίπου δύο εβδομάδες και στη συνέχεια η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει για την Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μέχρι στιγμής το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου έχει κλείσει τρία φιλικά παιχνίδια, κατά το διάστημα της παραμονής στο Πράβετς. Συγκεκριμένα θα παίξει στις 17 Ιουλίου με την OFC Pirin Blagoevgrad, στις 20 Ιουλίου με την PFK Montana 1921 και στις 28 Ιουλίου με την Ξάνθη.