Ξεκινά η διάθεση των διαρκείας

H επίσημη ενημέρωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015 θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Αυγούστου και οι κάτοχοί τους θα μπορούν να τις παραλαμβάνουν με την επίδειξη του αποκόμματος παραλαβής.

Ειδικότερα:

– Από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά θα διατίθενται οι κάρτες διαρκείας για τις Θύρες 1 και 3 καθώς και για τη Θύρα VIP.
– Από το Official Store στα Χανιά (συμβολή οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ), θα διατίθενται οι κάρτες διαρκείας της Θύρας 2.

Παράλληλα, όσοι φίλοι της ομάδας μας το επιθυμούν θα μπορούν να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας, ακόμη και αν δεν είχαν προχωρήσει μέχρι σήμερα σε προκράτηση.

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

– Η παραλαβή των καρτών διαρκείας από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά (για τις Θύρες 1, 3 και VIP) θα γίνεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και τα απογεύματα της Τρίτης και της Πέμπτης, από τις 6 έως τις 8.
– Η παραλαβή των καρτών διαρκείας από το Official Store στα Χανιά (για τη Θύρα 2) θα γίνεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και τα απογεύματα της Τρίτης, της Πέμπτης και της Παρασκευής, από τις 6 έως τις 9 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ξεκινούν στις 31 Αυγούστου (19.15), με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.