Οικειοθελής υποβιβασμός τριών από την F.L

Τον δρόμο που χάραξαν ΑΕΚ και Κέρκυρα φέρονται να θέλουν ακολουθήσουν άλλες τρεις ομάδες της Football League όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ιστοσελίδας soccerplus.gr.

“Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ΠΑΕ είναι πολλά και μεγάλα και χαρακτηριστικό πως σενάρια θέλουν τουλάχιστον τρεις ομάδες, που κανονικά πρόκειται να αγωνιστούν στην Football League, να σκέφτονται τον υποβιβασμό τους στη νέα Γ’ Εθνική ώστε να “καθαρίσουν”.

Συγκεκριμένα, η Λάρισα, η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός φέρονται να επιδιώκουν να μετατραπούν σε ερασιτεχνικά σωματεία προκειμένου να απαλλαχθούν από τα χρέη, που τους ταλαιπωρούν. Αν αυτό συμβεί, αυτόματα θα πέσουν στη Γ’ Εθνική.

Τον δρόμο αυτό έχουν διαλέξει άλλες δύο ομάδες, που με αγωνιστικούς όρους ανήκουν στην Football League. Ο λόγος για την ΑΕΚ και την Κέρκυρα, οι οποίες υποβιβάστηκαν κατευθείαν στη Γ’ Εθνική από τη Σούπερ Λίγκα.

Δεν αποκλείεται δηλαδή οι ομάδες που θα βρεθούν οικειοθελώς στην Γ’ Εθνική, “αποδυναμώνοντας” την Football League, να φτάσουν τις πέντε συνολικά!”