Οι εμπρηστές των Βορείων προαστίων…

Ο λόγος για τους παίκτες του Κισσαμικού που δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Πεύκη και με το “καλησπέρα” έδωσε το στίγμα του στην νέα κατηγορία της Γ ΄Εθνικής.

Αν και η νίκη των Καστελλιανών ήταν στα πλαίσια του Κυπέλλου ωστόσο με δεδομένο ότι η άνετη του επικράτηση επιτεύχθηκε με αντίπαλο μια ομάδα που θα την ξαναβρεί μπροστά του σε λίγους μήνες του δίνει ένα σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει των υποχρεώσεων του και στο πρωτάθλημα που αρχίζει σε μια εβδομάδα.

Μετά από ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ευτύχησε να βρει σχετικά γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα του Θωμόπουλου με εξαιρετικό γκολ του Κουμπρόγλου που με ψηλοκρέμαστο σουτ στο 14΄πέρασε τη μπάλα πάνω από το σώμα του τερματοφύλακα της Πεύκης ανοίγοντας το σκορ.

Η συνέχεια του αγώνα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ανήκει στους γηπεδούχους που επιβάλλοντας τον ρυθμό τους δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους.

Όπως ακριβώς έκλεισε το πρώτο μέρος έτσι ακριβώς άνοιξε και το δεύτερο με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κουμπρόγλου που σχεδόν στο ίδιο λεπτό (15 ΄του δεύτερου ημιχρόνου) με σχεδόν τον ίδιο τρόπο “κρέμασε” με απευθείας πλασέ και πάλι τον Θωμόπουλο διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του δίνοντας την νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του

Η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής βάσει προγράμματος  θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου και ο Κισσαμικός σαν γηπεδούχος θα υποδεχτεί τον ΠΟΑ.