Οι Τράχωνες μοναδική ομάδα στην Ευρώπη

Μπορεί να είναι νεοφώτιστη και σχετικά άγνωστη, η αντίπαλος , όμως, του ΑΟ Χανιά την ερχόμενη Πέμπτη ,κατέχει ένα μεγάλο ρεκόρ, καθώς είναι η μοναδική στην Ευρώπη που κατέκτησε πρωτάθλημα χωρίς ούτε μία ήττα!

Ο Αθλητικός Όμιλος Τραχώνων Αλίμου είναι ο πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχοντας στο ενεργητικό του 19 νίκες και εννέα ισοπαλίες, χωρίς να γνωρίσει ούτε μία φορά την ήττα για τη σεζόν 2013-2014.

Μάλιστα, η ομάδα του Αλίμου εξασφάλισε με χιτσκοκικό τρόπο την άνοδό της στη Football League στο 96ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κάνοντας την ανατροπή στο Ηράκλειο κέρδισε με 2-3 τον Ατσαλένιο και βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 66 βαθμούς, ξεπερνώντας κατά μόλις έναν βαθμό τον Πανελευσηνιακό, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 65 βαθμούς.

Η ολοκλήρωση μιας αγωνιστικής χρονιάς 28 αγωνιστικών χωρίς ήττα σε επαγγελματική κατηγορία  είναι ένα (σχεδόν) μοναδικό ρεκόρ όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και τα πανευρωπαϊκά δεδομένα.