Ολοκληρώνονται οι εργασίες αντικατάστασης της εσωτερικής περίφραξης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων (pics)

Νέα εικόνα απέκτησε το Εθνικό στάδιο Χανίων μετά την ολική αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων στο χώρο γύρω από το κουλουάρ.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα και προβλέπουν την αντικατάσταση των παλαιών σκουριασμένων κιγκλιδωμάτων στο περιβάλλοντα χώρο του Εθνικού σταδίου του ΕΑΚ Χανίων, με νέα περίφραξη χαμηλού ύψους και  παράλληλα απομάκρυνση της περίφραξης, κατά μισό μέτρο, από τον 8ο διάδρομο των κουλουάρ στην ευθεία των 100 μέτρων για ασφάλεια των αθλητών.

Η αλλαγή αυτή προσδίδει στο χώρο ένα πιο φιλικό και οικείο χαρακτήρα για τους αθλητές που χρησιμοποιούν το Στάδιο για τις προπονήσεις τους, όσο και για τους πολίτες που αθλούνται καθημερινά το Εθνικό Στάδιο της πόλης και πάνω απ’ όλα μεγαλύτερη ασφάλεια στους αθλούμενους και τους επισκέπτες, μηδενίζοντας τους κινδύνους απρόσμενων τραυματισμών.

Επίσης τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες συντήρησης και βαψίματος των εξωτερικών θυρών του σταδίου.

Αυτή η κίνηση αποτελεί την πρώτη ενέργεια, μιας σειράς εργασιών που έχει προγραμματίσει η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Χανίων, με σκοπό να αλλάξει ριζικά την εικόνα του Εθνικού Σταδίου «Ελ.Βενιζέλου», κάτι που είναι από τις πρωταρχικές  επιδιώξεις της διοικούσας επιτροπής.

Επίσης η διοίκηση ενημερώνει ότι ήδη έχει προμηθευτεί 1.200 καθίσματα τα οποία θα τοποθετηθούν στις κερκίδες του σταδίου. Ωστόσο αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των έργων βελτίωσης των κερκίδων τα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα.