Ούτε σήμερα δεν βγήκε η απόφαση για τη γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ

Ούτε σήμερα Πέμπτη δεν βγήκε απόφαση σχετικά με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟ Χανιά, η οποία δεν έλαβε μέρος στον ημιτελικό του final-4 με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια και της σημερινής εκδίκασης τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χανιά εκπροσώπησε (αφιλοκερδώς) ο Νικόλαος Λαγομιτζής πρώην πρόεδρος του ΑΟ Χανιά, ο οποίος κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας είχε κάνει αίτημα ανάκλησης της άδειας (για να παραστεί στον δικαστήριο) του δικηγόρου της Γλυφάδας, η οποία ήθελε να δώσει το παρών καθώς έχει έννομο συμφέρον από την έκβαση της εκδίκασης.

Υπενθυμίζεται πως οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή οπότε ήταν απαραίτητη η άδεια. Το αίτημα έγινε δεκτό καθώς κρίθηκε πως δεν υπάρχει επείγον και έτσι προχώρησε η διαδικασία με τον κ. Λαγομιτζή να καταθέτει υπόμνημα.

Η διαδικασία προς το παρών διεκόπη και την Τρίτη, θα συνεχιστεί με το δικαστήριο να ζητάει εγγράφως την κατάθεση της πρώην(;) υπεύθυνης του γυναικείου τμήματος Κικής Πολάκη και μιας ακόμα παίκτριας που ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια των γεγονότων για να εξηγήσουν γιατί δεν κατέθεσαν τα δελτία.

Επιμέλεια: Κώστας Νίτσε