Ούτε τώρα νίκη του Πλατανιά επί των Ηπειρωτών

Η υπερπροσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου που, δυστυχώς, για τους Χανιώτες δεν συνοδεύτηκε από κάποιο γκολ είχε σαν αποτέλεσμα συν τω χρόνω η κούραση που επήλθε να μην επιτρέψει στους παίκτες του Χριστόπουλου να κάνει το τρία στα τρία μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ένα μέτριο, σε γενικές γραμμές, παιχνίδι  η ομάδα του Χριστόπουλου είχε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος με αρκετές τελικές και ένα δοκάρι σε σουτ του Τσουράκη στο 24΄που τράνταξε τη συμβολή του δοκαριού του Βελλίδη.

Και αφού δεν κατάφερε να πετύχει γκολ η ομάδα που είχε κατοχή 62-38, η λογική αντίδραση του ΠΑΣ στην επανάληψη ξαναέφερε την ισορροπία σε αγωνιστικό επίπεδο με τους Ηπειρώτες να κάνουν κι εκείνοι κάποιες μικροευκαιρίες χωρίς, όμως, να ανησυχήσουν σοβαρότερα την εστία του Ολιμπά.

Το τελικό 0-0 ήλθε σαν φυσιολογική απόρροια των προσπαθειών-αλλά και της κούρασης λόγω του Κυπέλλου- των δυο ομάδων με τον ΠΑΣ να παραμένει ο «κακός δαίμονας» του Πλατανιά μιας και για ένα ακόμη παιχνίδι δεν γνώρισε την ήττα και την χανιώτικη ομάδα να σημειώνει την πρώτη του φετινή ισοπαλία.