Ο ΑΟΧ είναι εδώ!!!

Ο ιστορικός Αθλητικός Όμιλος Χανιά είναι και πάλι εδώ.Μετά από πολλά χρόνια ο φίλος του ΑΟΧ μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ότι οι εποχές όπου ο ΑΟΧ βολόδερνε στα τοπικά και περιφερειακά γήπεδα περνούν ανεπιστρεπτί.

Και αν όλοι θεωρούσαν ότι ο αγώνας κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τη περσινή φιναλίστ του θεσμού θα ήταν το κρισιμότερο και σοβαρότερο αγωνιστικό τεστ ενόψει της έναρξης της Football League, θεωρώ ότι πρέπει να πείστηκαν ότι ο Σεροπιάν και η παρέα του βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κατάφερε να μείνει αλώβητος σε ένα γήπεδο που το έχουν καταφέρει ελάχιστες ομάδες τα τελευταία χρόνια, είναι ότι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν ότι δεν καταθέτουν μόνο πάθος και θέληση αλλά και πλάνο και μυαλό.

Οι τρεις-και ειδικά- οι δυο μεγάλες ευκαιρίες των Τσάτσου και Πάγκαλου στο πρώτο μέρος αλλά και η γενική εικόνα της ομάδας που ξεπερνώντας το -φυσιολογικό-τρακ των πρώτων λεπτών  έδειξε σοβαρότητα, ψυχραιμία και κυρίως καθαρό μυαλό πιστοποιούν ότι ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά είναι και πάλι εδώ.

Και για να προλάβω τους κακόπιστους όταν το γήπεδο στο δεύτερο μέρος “έγειρε” από μια ομάδα που ο μεγάλος φετινός της στόχος είναι η κατάκτηση του θεσμού απλά ας ξαναδούν το βίντεο για να προσέξουν πόσα αβίαστα λάθη κάνει η άμυνα του ΑΟΧ .Δεν πρέπει να ξεπέρασαν τα δυο -τρία.Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο εύσημο…

ΥΓ. Λίγα βήματα παραπάνω προσπαθεί να κάνει η ομάδα και τα πρώτα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη άρχισαν. Ουαί και αλίμονο αν ξαναζήσουμε τους εφιάλτες του παρελθόντος…