Ο ΑΟΧ στην εθελοντική αιμοδοσία

Σε μια ακόμα κοινωνική δράση, θα ακολουθήσουν και άλλες, πήρε μέρος η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Χανιά. Αντιπροσωπεία παικτών μαζί με τον Πρόεδρο Νίκο Κατσιγιάννη αλλά και το τεχνικό επιτελείο, βρέθηκαν στο Δημοτικό Μουσείο Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου όπου σε συνεργασία με τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών δήλωσαν παρών σε αυτή την κοινωνική δράση.

H αντιπροσωπεία των παικτών που παρευρέθηκαν ήταν οι εξής: Καμινιώτης, Πάγκαλος, Γκούμας, Μανωλάς, Λουσέρο, Εσσόνο, Παπατζίκος,Παγώνης. Επίσης μαζί ήταν και ο φροντιστής της ομάδας Απόστολος Κουνδουράκης και ο Υπεύθυνος προσωπικού Νίκος Βαγιωνάκης. Αίμα έδωσε ο πρόεδρος Νίκος Κατσιγιάννης και ο Γιάννης Ντουντουνάκης (γραμματεία ΑΟΧ)

για περισσότερες φώτο ΕΔΩ

η επίσημη ενημέρωση και ένα βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Κατσιγιάννη για την εθελοντική αιμοδοσία.

Το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, στα γραφεία του Δημοτικού μουσείου του Γαλανόλευκου Φάρου στην Τσουδερών 40, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανιών Αγ. Ιωάννης, παρευρέθει αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Χανιά  συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ομάδας Νίκο Κατσιγιάννη. Το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία, έδωσε και ο προπονητής της ομάδας μας  Σούλης Παπαδόπουλος μαζί με τον γυμναστή Λάζαρο Βαρδάκη, μάλιστα ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου δώρισε στον προπονητή μας, ένα άλμπουμ-λεύκωμα  με την ιστορία του Γαλανόλευκου Φάρου