Ο απολογισμός των Blue Boys

Τον δικό τους απολογισμό έκαναν οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΟ Χανιά οι blueboys μέσα απο την επίσημη σελίδα του. Αναλυτικά η τοποθέτηση τους.

Η πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας μόλις τελείωσε, λίγο αδοξα η αλήθεια είναι, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στην εν γένει εικόνα της! Λέμε “λίγο άδοξα” γιατί εκεί που φτάσαμε ΟΛΟΙ μας θέλαμε να συνεχιστεί αυτό το ταξίδι μέχρι τη Superleague, καθώς φτάσαμε ένα μόλις βήμα πριν απο αυτό, αλλά μη ξεχνάμε πως ξεκίνησε η ομάδα και τι κατάφερε! Μόνο περηφάνια πρέπει να νιώθουμε για τον Α.Ο.Χ μας!

Χωρίς τα παχυλά συμβόλαια, χωρίς τους αστέρες ή καλύτερα τα “ονόματα” που μπορεί να είχαν οι αντίπαλοι μας, κατάφεραν διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες να μας κάνουν να ονειρευόμαστε χωρίς να ξέρουμε αυτό το όνειρο αν και πότε θα τελείωνε! Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους και να πούμε οτι πρέπει να κρατηθεί ο κορμός της ομάδας,να μην αποδυναμωθεί η ομάδα πουθενά, εννοώντας ούτε διοικητικά, ούτε αγωνιστικά! Μπορούμε συνεχίζοντας τόσο δυναμικά όσο φέτος τη προσπάθεια μας και η δικαίωση για τους  κόπους όλων αυτών που μοχθούν αλλά και εμάς που ζούμε και αναπνέουμε για αυτή την ομάδα κάποια στιγμή να επιτευχθούν!!

Η φετινή χρονιά πρέπει να γίνει οδηγός για τις επόμενες και μας δείχνει οτι τίποτα πλέον δεν είναι αδύνατο!

Επίσης θέλουμε να πιστεύουμε οτι σε όλο αυτό το όνειρο-ταξίδι βάλαμε και μεις σαν οργανωμένοι το λιθαράκι μας!

 Κ19

  Μία άκρως πετυχημένη χρονιά είχαν και οι νέοι του Α.Ο.Χ καθώς στη παρθενική τους εμφάνιση κατάφεραν να τερματίσουν στη 1η θέση του πρωταθλήματος χάνοντας όμως το τίτλο απο μία ένσταση αντιπάλου ομάδος! Για εμάς βέβαια αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές στη καρδιά μας!!

 Γυναικεία Ομάδα

Πετυχημένη επίσης μπορεί να θεωρηθεί και η παρουσία της γυναικείας ομάδας που συμμετείχε και εκείνη για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ά Εθνικής καταφέρνοντας να παραμείνει στη κατηγορία σε ένα πρωτάθλημα πάντως που η Ε.Π.Ο δε του έχει δώσει την απαιτούμενη σημασία