Ο Ατρόμητος Περιστερίου και ο Τρομαγμένος Χανίων!!!

Συγγνώμη πραγματικά που για πρώτη -ίσως- φορά είμαι τόσο σκληρός και θα κριτικάρω όσα είδα στο Περιστέρι, αλλά αυτός ο Ατρόμητος δε βλεπόταν. Ήταν μακράν η χειρότερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ο Πλατανιάς.

Αν λοιπόν δε μπόρεσε να κερδίσει αυτόν τον Ατρόμητο, αν τον τρομοκράτησε αυτή η ομάδα, τότε, ο Άγγελος θα πρέπει να τα ψάλλει για τα καλά, αν όχι να κυνηγά τους παίκτες του με βούρδουλα γύρω-γύρω στα Περιβόλια.

Ο άθλιος αγωνιστικά Ατρόμητος πέτυχε ένα γκολ και προσωπικά δυσκολεύομαι να βρω άλλη φάση… με το κυάλι. Τί φόβισε λοιπόν τόσο πολύ τον Πλατανιά; Γιατί δε βγήκε όπως έπρεπε μπροστά και να πάρει, όχι μόνο την ισοπαλία, αλλά ενδεχομένως και τη νίκη;

Οι Περιστεριώτες έκαναν στην κυριολεξία του κεφαλιού τους (μιας και το γκολ προήλθε και πάλι από στημένη φάση και κεφαλιά), αλλά ο Πλατανιάς είχε το μυαλό πάνω από το κεφάλι. Για δεύτερη συνεχόμενο ματς, αν και νίκησε, ο Ατρόμητος του Αναστόπουλου δεν έπεισε.

Θα μου πεις… γιατί ασχολείσαι τόσο με τον Ατρόμητο; Γιατί, φίλε αναγνώστη, όταν ασχολείσαι με τη μέτρια ομάδα, τότε τι μπορείς να πεις για την κακή -εφ’ όσον δε μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο;

Ο Πλατανιάς το πάλεψε, αλλά δε βγήκε τίποτα. Κακό απόγευμα, κακή διάθεση, κακό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αναστασιάδη φαινόταν να πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Ιτάνζ. Αλλά μέχρι εκεί!!! Κι εκεί δεν τελειώνει μία φάση για γκολ… περιμένεις και το γκολ.

Το α’ ημίχρονο αδικεί τον Πλατανιά για την εικόνα που είχε. Ποτέ δεν αμύνθηκε και σε μία φάση που χρειάστηκε, δέχθηκε από το πουθενά το μοιραίο γκολ. Στο β’΄ημίχρονο… χάθηκε η μπάλα γενικώς, με την κακή έννοια.

Χρειάζεται επειγόντως κάτι ή κάποιος για να μπει η μπάλα στο πλεκτό κ. Άγγελε. Όσο και αν το θέλει ο Ύψιστος, πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα σπρώξει το τόπι προς τα μέσα. Αλλιώς, δύσκολα τα πράγματα. Ειδικά τώρα που έρχεται και ο Αστέρας Τρίπολης στα Περιβόλια… είναι πολύ δύσκολα.

Και κάτι τελευταίο, πάντα με καλόπιστη διάθεση και κριτική. Δεν είναι καιρός για φαγωμάρες και διακρίσεις στην ομάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Ο Ουκάρ παροπλισμένος, ο Ουντότζι διωγμένος… Στην προσπάθεια να μείνεις στην κατηγορία δεν περισσεύει κανείς, εκτός και αν επιδιώκει να περισσέψει!!!