«Ο εκνευρισμός και η μη ηρεμία δεν μας άφησαν να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο»

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν από τους δύο προπονητές στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο προπονητής της ομάδας του Κισσαμιού Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ στον φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) και στην ομάδα του ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και ιδιαίτερα στον Σάκη, που απ’ ό,τι διαβάσαμε δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Καρδίτσας. Η δουλειά του όλο αυτά τα χρόνια, όντας ο μακροβιότερος προπονητής στη Football League, είναι εξαιρετική και οι στόχοι της ομάδας επιτεύχθηκαν εύκολα ακόμα μία χρονιά.

Από εκεί και πέρα είπαμε κι εμείς ότι θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μία θετική εικόνα και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πρώτη φορά θα μιλήσω για διαιτησία, νομίζω σε ένα τελείως αδιάφορο παιχνίδι αυτός ο διαιτητής κατάφερε και εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε η μοναδική ομάδα στη Football League που δεν έχει πάρει ούτε ένα πέναλτι και μιλάμε για καταφανέστατα πέναλτι, όπως και σήμερα νομίζω ήταν πέναλτι. Αυτό και τίποτα άλλο… Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αυτός ο εκνευρισμός και η μη ηρεμία δεν μας άφησαν να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου ορθολογικά τις περισσότερες φορές καταφέραμε μέσα από σωστή ανάπτυξη να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες. Αλλά το ποδόσφαιρο τελικά έτσι είναι, δέχεσαι ένα γκολ και χάνεις το παιχνίδι, είσαι εκνευρισμένος και δεν μπορείς να βγάλεις από εκεί και πέρα την όποια καλή εικόνα είχες στο πρώτο ημίχρονο, να μπορέσεις τουλάχιστον να ισοφαρίσεις το παιχνίδι. Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γι’ αυτή τη χρονιά. Πρώτα απ’ όλα τα παιδιά θα πρέπει να πάρουν τα αμέριστα συγχαρητήρια από εμένα, γιατί έκαναν και κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, με προετοιμασία και όλες τις προπονήσεις της αγωνιστικής περιόδου σε πλαστικό γήπεδο και μόνο την Κυριακή το παιχνίδι στο χόρτο. Είναι άξιοι συγχαρητήριων για την προσπάθειά τους, αγόγγυστα είναι και ήταν εκεί πέρα κι έκαναν την προσπάθειά τους και νομίζω ότι και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας αν του έλεγες στην αρχή της χρονιάς ότι η ομάδα θα καταλήξει έκτη ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα το πίστευε. Τα συγχαρητήρια τα πρώτα αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Από εκεί και πέρα να δώσω σε όλους τα συγχαρητήρια, από τον πρώτο, δηλαδή από τον πρόεδρο, τη διοίκηση, νομίζω όλη η ομάδα λειτουργεί σωστά κι έκανε καλά τη δουλειά της ώστε να βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρίσκεται, από το τεχνικό επιτελείο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τον φυσιοθεραπευτή και τον φροντιστή. Το παράπονό μας είναι ότι αυτά τα παιδιά θα ήθελαν λίγο περισσότερο υποστήριξη από τον κόσμο της Κισσάμου, την οποία δεν την είχαν μέσα στη χρονιά. Παίζαμε μεταξύ γνωστών και φίλων! Νομίζω ότι άξιζαν κάτι παραπάνω για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και θα ήταν και η ηθική ανταμοιβή για αυτούς και για τον πρόεδρο και τη διοίκηση που κάνουν τόσο κόπο και σπαταλάνε χρήματα για να μπορέσει αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους, με υγεία και η καινούρια χρονιά πάλι να ξεκινήσει με φιλοδοξίες, με κόπους, με οράματα για κάτι καινούριο και κάτι νέο».

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά το τελευταίο του παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας ανέφερε τα εξής: «Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο με σκοπό να κλείσουμε θετικά τη χρονιά και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ομάδας της δικής μου, γιατί από 25 Ιουλίου κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε πολύ γρήγορα να βάλουμε τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και ο κύριος στόχος κι από εκεί και πέρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και οι κύριοι εκφραστές της προσπάθειας αυτής. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στον φίλο μου τον Σπύρο (σ.σ. Μπαξεβάνο) και στην ομάδα του Κισσαμικού για την εξαιρετική και σταθερή πορεία που είχανε φέτος στο πρωτάθλημα και να τους ευχηθώ καλές διακοπές, καλό καλοκαίρι, με υγεία πάνω απ’ όλα και το ίδιο να ευχηθώ και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές».