Ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης και της κίβδυλης δημοσιογραφίας

Με αφορμή τα εντεινόμενα φαινόμενα “ανώνυμων” σχολίων εγκάθετων “αναγνωστών” αλλά και αναρτήσεων άγνωστης προέλευσης με την μορφή “επισήμων ανακοινώσεων” υπό τον θυρεό ιστορικού συλλόγου του νομού ,που μοναδικό και προφανή στόχο έχουν τη δημιουργία εντάσεων μεταξύ των Χανιώτικων σωματείων  και εν τέλει σπίλωσης του ονόματος του σωματείου που δήθεν εκπροσωπούν ή εκφράζουν,ενημερώνουμε ότι:

α) Η www.sportfmxania.gr, επίσημη ιστοσελίδα του ΧΑΝΙΑ SPORT FM 90.5, αναρτά και θα συνεχίσει να το πράττει, ΜΟΝΟΝ τις επίσημες ανακοινώσεις των σωματείων όπως αυτές αναρτώνται στις επίσημες ιστοσελίδες τους.

β) Υπηρετώντας για πολλά χρόνια την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΕΓΚΥΡΗ δημοσιογραφία δεν θα διολισθήσουμε στον κιτρινισμό με σκοπό το εφήμερο κέρδος μερικών επιπλέον clicks ή Likes.

γ) Οι απόψεις των συνεργατών μας είναι ΠΑΝΤΑ επώνυμες με σεβασμό στην υποκειμενικότητα της  άποψης,χωρίς δεσμεύσεις αλλά και χωρίς λογοκρισία. Αρχή όλων μας η σοβαρή προσέγγιση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ γεγονότων χωρίς παραπληροφόρηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.Τα άρθρα όταν αναρτώνται παραμένουν δημοσιευμένα χωρίς να “αναπροσαρμόζονται” κατά το δοκούν.

δ) Με μοναδικό γνώμονα την σφαιρική και αντικειμενική ενημέρωση έχουμε σαν απαρέγκλιτη αρχή να μην επιτρέπουμε την ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας σχολίων τα οποία θίγουν καθ΄οιονδήποτε τρόπο προσωπικότητες, υπολήψεις αλλά και προσβάλλουν την ιστορία οποιουδήποτε συλλόγου ή φυσικού προσώπου.

Και όλα τα παραπάνω γιατί θεωρούμε ότι απευθυνόμαστε σε υπεύθυνους και νοήμονες αναγνώστες και όχι σε ανόητους και αμαθείς Εφιάλτες…