ο Πλατανιάς στον Italian Factory

Το κατάστημα Italian Factory Outlet (που αποτελεί προμηθευτή πολιτικού ιματισμού της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων), στο εμπορικό κέντρο «OLEA», στον Πλατανιά, επισκέφθηκαν χθες το βράδυ ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους του Πλατανιά Χανίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και υπέγραψαν αυτόγραφα.
Τους ποδοσφαιριστές συνόδευαν ο τεχνικός διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. Λάμπρος Μαλτέζος, ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Θεοφάνης Ξηνταβελόνης και ο υπεύθυνος Τύπου Γιώργος Γεωργακάκης.
Για τη συγκεκριμένη επίσκεψη μίλησαν στα Μέσα Ενημέρωσης οι Άγγελος Ζουμπουλάκης καιΚώστας Μενδρινός, οι οποίοι επεσήμαναν, μεταξύ άλλων, ότι η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων έχει την ουσιαστική στήριξη σημαντικών εταιρειών – χορηγών, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό, όπως είπαν, και πρόσθεσαν ότι η ομάδα οφείλει να ανταποδίδει στο ακέραιο την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εισπράττει τόσο από τους χορηγούς, όσο και από τους φιλάθλους, τους οποίους κάλεσαν να δώσουν δυναμικό παρόν στα Περιβόλια, τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Υπενθυμίζεται ότι η ITALMARKET.GR (Italian Factory Outelt) είναι μια Χανιώτικη εταιρεία που εξειδικεύεται στη διανομή επώνυμων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ στην ευρωπαϊκή αγορά, σε επίπεδο χονδρεμπορίου. Το μεγαλύτερο μέρος των εμπορευμάτων της βρίσκεται στις αποθήκες της στη Βόρεια Ιταλία, στην πόλη του Τορίνο. Η ελληνική βάση της είναι στην Κρήτη, στην πόλη των Χανίων, όπου υπάρχει και χώρος λιανικής πώλησης, με σκοπό να εξυπηρετήσει όχι μόνο το αγοραστικό κοινό των Χανίων, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

Πλέον, το τελευταίο διάστημα, λειτουργεί και δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στο νέο εμπορικό κέντρο «OLEA», στο κέντρο του Πλατανιά.