Ο Τζανάκης στην Επισκοπή

Στην ομάδα της Επισκοπής  έκλεισε για τον επόμενο χρόνο ο Μάνος Τζανάκης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ρούβα στη Γ’ Εθνική υπέγραψε κι επίσημα στο σύλλογό του Ρεθύμνου με απώτερο σκοπό να μπορέσει να καθιερωθεί σε μια ανώτερη κατηγορία όπως είναι η Football League…

Ο Μάνος Τζανάκης έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας αλλά και στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.  Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε φουλ συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα και έρχεται στην Επισκοπή για να μπορέσει να κάνει το παραπάνω βήμα όπως χαρακτηριστικά δήλωσε κι ο ίδιος.

Προηγουμένως, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μεταγραφή η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ Επισκοπής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δεύτερή της φετινή μεταγραφή. Ο Μανώλης Τζανάκης είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

O Μάνος Τζανάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΝΟ Μαλίων, τον ΠΟΑ ενώ έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Χανιά και τον τελευταίο χρόνο με ιδιαίτερη επιτυχία στον Ρούβα.Μάνος Τζανάκης: «Να μπορέσω να καθιερωθώ»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος για τη νέα χρονιά στην καινούρια του ομάδα και είχε να πει στις πρώτες του δηλώσεις: «Για μένα είναι ένα μεγάλο άλμα προκειμένου να αγωνιστώ στην Football League. Ήρθα σ’ ένα υγιές σωματείο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δουλέψω σκληρά για  να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν, τον προπονητή και τους διοικούντες.

Στόχος μου είναι να μπορέσω να καθιερωθώ και να οδηγήσουμε όσο ψηλότερα γίνεται την ομάδα μας».