Ο Φάισα δίνει… τα φώτα του για τον Ολυμπιακό

Ο Βάσκο Φάισα, μετά τον Βάσκο Φερνάντες, κλήθηκε να δώσει και αυτός τα φώτα του στους συμπατριώτες του για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα με την Μπενφίκα, τονίζοντας πως ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Μήτρογλου, ενώ, ο Ρομπέρτο έχει το έξτρα κίνητρο.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, που πάντα προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεν περιμένουν τους αντιπάλους. Ο προπονητής τους, Μίτσελ, θέλει να παίζουν έτσι. Η Μπενφίκα μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, αλλά περιμένω ένα ισορροπημένο και δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο 33χρονος στόπερ.

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Μήτρογλου είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας και περιμένουν πολλά από αυτόν. Ίσως είναι το μελλοντικό αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως οι Σαβιόλα, Βάις και Μασάντο. Ο Ρομπέρτο θα θέλει να αποδείξει πως είναι σε καλή κατάσταση επιστρέφοντας στη Λισαβόνα. Θα έχει έξτρα κίνητρο από τη στιγμή που αποδοκιμαζόταν από τους οπαδούς της Μπενφίκα στο παρελθόν».