Πάει για την δεύτερη νίκη ο ΝΟΧ | XANIA SPORT FM

Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα διεκδικεί την Τετάρτη (2/11) ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ANEK LINES στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο κολυμβητήριο Χανίων και είναι προγραμματισμένος για την 5η αγωνιστική. Η Χανιώτικη ομάδα παρότι τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε προβλήματα με την πισίνα, έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς και είναι πανέτοιμη να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα που είχε αποσπάσει με το Π. Φάληρο.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES, Μάκη Βολτυράκη: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας και ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε. Έχουμε δουλέψει αρκετά έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται σε αυτό το παιχνίδι. Γενικώς, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Σίγουρα, αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες κάποια προβλήματα με την πισίνα, χάσαμε κάποιες προπονήσεις και παράλληλα τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω στην τακτική μας αλλά τα παιδιά αναπληρώνουν αυτό το χρόνο κάνοντας εντονότερες προπονήσεις. Η όρεξη που επιδεικνύουν, αναπληρώνει αυτό το κενό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής».

Ο Χανιώτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ο στόχος των οποίων είναι να καταφέρουν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα εντός έδρας.

H 15μελής αποστολή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής: Γαλανίδης, Λεβεντάκης, Μπατάκης, Χαριτάκης, Βιζυράκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σάμπο, Αυγουστιανάκης, Μπαριωτάκης, Ντούλος, Δερμιτζάκης, Σολανάκης, Φωκάς, Σαρτζετάκης και Μαρκάκης.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κύριοι Σταυρόπουλος και Κουρέτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Αργοστόλι – Παλαιό Φάληρο (Κωνσταντινίδης, Μικεδάκης): Κολ. Αργοστολίου (15:00)

ΝΟ Πατρών – Πανιώνιος (Σκαλοχωρίτης, Βασιλείου): Κολ. Πατρών (18:00)

ΝΟ Χίου – Ολυμπιακός (Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος): Κολ. “Ιωνικό” (18:00)

Εθνικός – Βουλιαγμένη (Μπιράκης, Καρκαντελίδης): Κολ. Εθνικού (20:00)

Καλαμάκι – Παναθηναϊκός (Χατζηαναστασίου, Κατσώνης): Κολ. Π. Φαλήρου (20:00)