Πάμε στοίχημα-Πληροφορίες για τον Stoiximan

Από την ίδρυση του πρώτου online casino μέχρι και σήμερα έχουν περάσει 18 χρόνια. Βέβαια δεν υπάρχει καμία σχέση αυτών που υπήρχαν τότε σε σχέση με αυτά που υπάρχουν σήμερα. Τότε υπήρχε μέσα σε κάθε σελίδα 1-2 παιχνίδια, ενώ σήμερα ο αριθμός αυτός  ορισμένες φορές ξεπερνά τα 300. Τα πλεονεκτήματα πολλά και σημαντικά αλλά αυτά που σίγουρα πρέπει να αναφέρουμε είναι οι προσφορές, τα μπόνους, όπως προαναφέραμε η μεγάλη γκάμα παιχνιδιών αλλά και η ασφάλεια που έχουμε μέσα σε αυτά. Στην Ελλάδα μια από τις πιο δημοφιλείς αίθουσες με τέτοια παιχνίδια και την οποία μπορεί κάποιος να επισκεφτεί από το διαδικτυακό χώρο του www.luckybet.gr  είναι ο Stoiximan, όπου εκεί θα βρείτε πολλά παιχνίδια “φρουτάκια” αλλά και προοδευτικά τζάκ ποτ. Εκτός όμως από αυτά η εταιρία προσφέρει στους παίχτες stoixima και πόκερ. Στο άρθρο θα αναφερθούμε γενικά τι ισχύει με βάση την νέα νομοθεσία στους Bookmakers και ακολούθως θα δώσουμε μια επισκόπηση του Stoiximan.

Ο Stoiximan και το νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα

Πολλοί  παίχτες, που παίρνουν μέρος στο  στοιχηματισμό, δεν έχουν ακόμη καταλάβει για ποιο λόγο μέσα σε μια νύχτα δεν μπορούν πλέον να παίξουν στον αγαπημένο τους bookmaker. Αυτό έγινε γιατί το 2011, με τον νόμο 4002/201,1 που θεσπίστηκε από το Ελληνικό κράτος, τα διαδικτυακά παίγνια αλλά και οι εταιρίες θα πρέπει να έχουν άδεια.

Συγκεκριμένα ο νέος νόμος περιέχει διατάξεις για απαγορεύσεις σε ιστοσελίδες που δεν πληρούν τις σχετικές διατάξεις, περιέχει απαγορεύσεις τόσο σε τραπεζικά ιδρύματα όσο και σε εταιρίες παροχής διαδικτύου που θα συνάψουν συνεργασία με εταιρίες στοιχήματος που δεν διαθέτουν την σχετική άδεια.

Βέβαια, εκτός από απαγορεύσεις υπάρχουν και πρόστιμα για όλους τους συσχετιζόμενους, μιας και πρόστιμο μπορεί να έχει ο παίχτης αλλά και το ελληνικό τραπεζικό ίδρυμα. Τα ποσά ξεκινάνε από 1000€ και φτάνουν στα 200,000€.

Οι Bookies στην Ελλάδα

Πλέον με τον σχετικό νόμο που αναφέραμε παραπάνω στην Ελλάδα έχουν παραμείνει λίγοι bookmakers. Αυτό από την μια ωφέλησε αυτούς που πήραν την άδεια, από την άλλη όμως δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα σε παίχτες που είχαν τα χρήματά τους σε παρόχους του στοιχήματος, που δεν είχαν άδεια και μέσα σε μια νύχτα τα χάσανε.

Για αυτό το λόγο θα πρέπει όλοι οι παίχτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ελέγχουν που παίζουν.


Το στοίχημα στον Stoiximan

Το στοίχημα στον Stoiximan ξεκίνησε στις αρχές του2012 και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε, με τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στους παίχτες, όχι μόνο να αποτελέσει ένα ακόμη πόλο στο διαδικτυακό στοίχημα αλλά να γίνει ένα από τα καλύτερα.

Σημαντικό πλεονέκτημα για τον κάθε παίχτη που θα εγγραφεί σε αυτό είναι έχει άδεια, άρα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τις καταθέσεις σας.

Κάνε εγγραφή και λάβε μπόνους

Όταν ο παίχτης θα κάνει εγγραφή στο Stoiximan-Ανασκόπηση αυτόματα έχει και το δικαίωμα να λάβει μέρος τόσο στο μπόνους εγγραφής όσο και σε προσφορές που μπορεί να υπάρχουν εκείνη την χρονική στιγμή. Το μπόνους εγγραφής θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι εξαιρετικό μιας και φτάνει στο 100% της κατάθεσής σας, με το ελάχιστο σε αυτή να είναι τα 10€ και το μέγιστο τα 30€.

Αυτό σημαίνει ότι, αν καταθέσετε το μέγιστο ποσό τότε θα λάβετε επιπλέον 30€ που μπορείτε κάλλιστα να τα παίξετε σε όποιο αθλητικό γεγονός εσείς θέλετε ή ακόμη και να τα πάρετε στον λογαριασμό σας. Για να το πάρετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε το αρχικό σας ποσό μόνο 5 φορές.

Tα Παιχνίδια

Πολλά είναι τα αθλήματα αλλά και τα αθλητικά γεγονότα που μπορεί να στοιχηματίσει ένας παίχτης. Κάποια από τα αυτά είναι το Ποδόσφαιρο, το Μπάσκετ, το Τένις, το Βόλεϊ, η Φόρμουλα 1, το Χόκεϊ Επί Πάγου, το Αμερικάνικο Μπέιζμπολ και πολλά άλλα.

Βέβαια εδώ να προσθέσουμε ότι κυριότερα γεγονότα που θα περιλαμβάνει ο στοιχηματισμός σας είναι το Champions League, το Europa League, η Euroleague, το NBA, οι ελληνικές λίγκες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και οι πιο φημισμένες σε όλη την Ευρώπη, όπως είναι η Ιταλική, Ισπανική, Αγγλική και Γερμανική.

Live και Mobile Betting

Σε ότι έχει να κάνει με τις επιπλέον υπηρεσίες του, ο bookie Stoiximan τους τελευταίους μήνες πρόσθεσε στην ήδη εξαιρετική πλατφόρμα του το Live αλλά και το mobile betting.

Στο πρώτο ο παίχτης μπορεί να στοιχηματίσει σε ένα ή περισσότερα αθλητικά γεγονότα και κατά την διάρκεια να αλλάξει το στοίχημά του. Ενώ στο δεύτερο ο παίχτης μπορεί να πάρει μέρος σε διάφορους στοιχηματισμούς και μέσα από το κινητό του τηλέφωνο, έχοντας έτσι το πλεονέκτημα και του Live betting μιας και μέσα από αυτό μπορεί να αλλάξει ότι έχει στοιχηματίσει πιο πριν.

H ασφάλεια και η εξυπηρέτηση

Όταν ένας παίχτης αποφασίσει να ποντάρει τα χρήματα του σε αθλητικά γεγονότα αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να έχει ασφάλεια στις συναλλαγές του. Για αυτό το λόγο ο Stoiximan έχει φροντίσει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως είναι το Skrill, αλλά και πιστωτικές κάρτες όπως η Visa κα η MasterCard. Μέσα από αυτές τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις είναι ασφαλής.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση και εδώ το επίπεδο είναι υψηλό, μιας και παρέχεται στον παίχτη 24/7 είτε μέσω email στο [email protected], είτε μέσω τηλεφώνου όπου εκεί συναντάμε την μέθοδο Call Back, στην οποία δεν χρεώνεται ο παίχτης.

Τέλος οι παίχτες που θέλουν να πάρουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες γύρω από την νομοθεσία, τους αδειοδοτημένους bookmakers αλλά και Live score των αγώνων που συμβαίνουν εκείνη την στιγμή μπορούν να επισκεφτούν το Luckybet.gr.