Πήρε τον Χαϊκάλη ο Πλατανιάς | XANIA SPORT FM


Η τελευταία μεταγραφή έγινε αθόρυβα για τον Πλατανιά, μετά από την ανακοίνωση της ΠΑΕ για συνεργασία 1.5 χρόνου με τον πρώην επιθετικό του Εθνικού Αστέρα, Γεράσιμο Χαϊκάλη, το πρωί της Παρασκευής (27/1).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  ΧΑΝΙΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Γεράσιμου Χαϊκάλη, ο οποίος την Παρασκευή (27/1) το πρωί υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο Χαϊκάλης είναι γεννηθείς στις 13 Νοεμβρίου του 1984 και αγωνιζόταν στον Εθνικό Αστέρα, παίζοντας συνολικά σε 12 αγώνες φέτος και έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, δύο φορές.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή πάρα πολύ έμπειρο με θητεία σε αρκετές ομάδες Β’ Εθνικής όπως ο Εθνικός, ο Πιερικός, ο Ολυμπιακός Βόλου κ.ά.»

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο νέος ποδοσφαιριστής του Πλατανιά τόνισε τα εξής:

«Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και ειδικά, ο πρόεδρος, ήταν άριστος. Έρχομαι σε μια ομάδα που τη χαρακτηρίζει το οικογενειακό κλίμα και αυτό μου το ανέφεραν από την πρώτη στιγμή τόσο ο προπονητής όσο και ο πρόεδρος. Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω τη νέα μου ομάδα αλλά και ότι θα βοηθηθώ μέσα από αυτήν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνω άξιο μέλος αυτής της οικογένειας. Όσον αφορά τους στόχους, αυτούς τους θέτουν η διοίκηση και ο προπονητής. Εμείς απλά ακολουθούμε τις οδηγίες τους».