«Παλεύουμε για το σήμα που φοράμε»

Η Τόνια Γιαννούτσου ήταν η παίκτρια που μπήκε νωρίς σαν αλλαγή και βοήθησε πολύ στην λειτουργία της ομάδας της στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Λαύρας. Μάλιστα, ήταν αυτή που πέτυχε το, καθοριστικό, πρώτο γκολ και έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη.

Η Γιαννούτσου νιώθει πολύ χαρούμενη για τη νίκη όμως τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν την δουλειά που κάνουν και να παλεύουν για το σήμα που φοράνε.

Ο XaniaSportFm.net επικοινώνησε με την Τόνια Γιαννούτσου και τις έκανες μερικές ερωτήσεις:

Πως νιώθεις για την πρώτη σας αυτή νίκη για φέτος;

Τ.Γ. «Νιώθω πολύ όμορφα που κερδίσαμε γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη αυτή για να ανέβουμε τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Με τέτοιες νίκες νιώθουμε πως η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις αποδίδουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε»

Πως αισθάνεσαι που μπήκες σαν αλλαγή και πέτυχες ένα καθοριστικό γκολ ώστε να δείξεις τον δρόμο για τη νίκη στης συμπαίκτριές σου;

Τ.Γ. «Το ότι μπήκα αλλαγή μου ήρθε σαν “κίντερ έκπληξη” αφού δεν το περίμενα… όμως μου άρεσε διότι απέδωσε καρπούς στο παιχνίδι μας και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου σκοράροντας.»

Πώς βλέπεις φέτος την πορεία της ομάδας σας φέτος; Θα είναι πιστεύεις το ίδιο πετυχημένη όσο η περσινή;

Τ.Γ. «Συνεχίζουμε σοβαρά αυτό που αγαπάμε να κάνουμε και παλεύουμε για την ομάδα και το σήμα, που φοράμε, της πόλης μας»


Πανηγυρισμοί απο το 1ο γκολ με την Γιαννούτσου να φιλάει το σήμα της ομάδας