Παναγόπουλος αντί Ελευθερόπουλου

Σε θέση πρώτου προπονητή προήχθη ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλος επελέγη από τη διοίκηση για να καλύψει το κενό του παραιτηθέντος προπονητή. Στο πλευρό του θα παραμείνουν τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, Αντώνης Μανίκας και Νόνι Λίμα.

Η σκέψη να επιλεγεί κάποιος πιο έμπειρος προπονητής (είχε ακουστεί το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου) εγκαταλείφθηκε γρήγορα από τη διοίκηση της ΠΑΕ, που επέλεξε να μη ρισκάρει και να αναθέσει τα ηνία της ομάδας σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει το υλικό και την ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρος Κουτλίδης, με δήλωσή του ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο:

«Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα την Δευτέρα το πρωί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο όπου και μου ξεκαθάρισε πως η απόφασή του για αποχώρηση από την ομάδα είναι οριστική, αμέσως συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Το Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισε πως πρώτος προπονητής της ομάδας από σήμερα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο τους τελευταίους 15 μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα πλαισιωθεί από το υπάρχον τεχνικό επιτελείο, ήτοι τους Αντώνη Μανίκα, Νίκο Παναγιωτάρα, Νόνι Λίμα, Κώστα Παρούση.

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή, η επιλογή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα μας, θεωρείται και είναι η πλέον επιβεβλημένη, καθώς και αυτή που θα συσπειρώσει την Πανιώνια Οικογένεια με στόχο την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για το έργο που επιτέλεσε στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο της ιστορίας της και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στην λαμπρή καριέρα που ανοίγεται μπροστά του».