Παναθηναϊκός: Εκπέμπει SOS…

Ο χρόνος τελειώνει για τον Παναθηναϊκό και όσο στενεύουν τα οικονομικά περιθώρια τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ζητά τη συσπείρωση των μετόχων της ΠΑΕ έτσι ώστε να βοηθήσουν να βγει από το αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βλέπει ξεκάθαρα πια πως… η φτώχεια φέρνει γκρίνια και θέλει να κάνει προσπάθεια για να βγάλει από το οικονομικό τέλμα το «τριφύλλι». Το εγχείρημα με της λήψεις δανείων δεν είναι ούτε το πιο εύκολο, ούτε το πλέον ενδεδειγμένο, αν και ο Γιάννης Αλαφούζος θα προσπαθήσει να πάρει δάνειο όπως έχει τονίσει, για λογαριασμό της ΠΑΕ.

Και να συμβεί όμως αυτό, η λύση που θα δοθεί δεν θα είναι προφανώς μόνιμη αλλά και τα χρήματα του δανείου αρκετά για να «σώσουν» κάτι παραπάνω από μερικά από τα προβλήματα της ΠΑΕ. Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει προσπάθειες να βρει στήριξη και στους νυν μετόχους του Παναθηναϊκού ξεκινώντας άμεσα τις επαφές του.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανόν να έχει μια επαφή και με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να ξεκαθαρίσει το θέμα της Παιανίας και το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει οριστικά χωρίς αντίτιμο τη νέα περίοδο. Τέλος, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ως το τέλος της εβδομάδας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα αναλύσει τις τελευταίες κινήσεις του αλλά και την κατάσταση στο «τριφύλλι».