Παναχαϊκή: Ερασιτέχνης και ΠΑΕ έβαλαν τέλος στο «σχίσμα»

DCIM100MEDIA

Συνεργασία των δύο πλευρών, Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναχαϊκή, σε όλα τα επίπεδα θα υπάρχει από εδώ και πέρα, καθώς ύστερα και από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του γηπέδου της Αγυιάς, έβαλαν τέλος στο «σχίσμα», το οποίο είχε διχάσει το φίλαθλο κοινό της Πάτρας.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου 2015 είναι μια νύχτα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των απανταχού φιλάθλων της Παναχαϊκής. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ έβαλαν τέλος στο «σχίσμα», το οποίο είχε διχάσει το φίλαθλο κοινό της Πάτρας, και πλέον, ύστερα και από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του γηπέδου της Αγυιάς, η Παναχαϊκή Οικογένεια ενωμένη εις μίαν σάρκαν θα πασχίσει ώστε η νέα προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας να έχει τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε.
Έντιμα και με αξιοπρέπεια ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Νίκος Ράπτης και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Νικάκης έλυσαν το «γόρδιο δεσμό» που κανείς δεν μπορούσε να λύσει την τελευταία δεκαετία και από εδώ και στο εξής θα υπάρχει συνεργασία των δύο πλευρών σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον, η ενωμένη Παναχαϊκή βρίσκεται σε θέση ισχύος. Είμαστε όλοι πεποισμένοι πως η συνεργασία Ερασιτεχνικής, ΠΑΕ και κόσμου δίνει άλλη δυναμική στην νέα ημέρα της ομάδας».