Παντίδος: “Νίκη με Πλατανιά και σωθήκαμε”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός:

Κάνε μας ένα σχόλιο για τη χθεσινή νίκη.

“Ήταν μία μεγάλη νίκη. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και όλα πήγαν καλά”.

Ήταν αυτή η κομβική νίκη για την παραμονή του Πανιωνίου στη Superleague;

“Πιστεύω πως δεν την έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή, έχουμε πάρει ένα μαξιλαράκι σωτηρίας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Πηγαίνουμε στον Πλατανιά και χρειαζόμαστε τη νίκη”.

Στους πόσους βαθμούς θεωρείς πως θα κριθεί η παραμονή;

“Πιστεύω πως στους 34 θα είμαστε σίγουροι. Αν πάρουμε άλλη μία νίκη, τότε θα είναι όλα εντάξει. Γι’ αυτό πάμε για νίκη με Πλατανιά”.

Είναι δεδομένο πως υπήρχε μεγάλη πίεση όλον αυτόν τον καιρό. Το αισθανθήκατε πιο πολύ πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ή με τον Ατρόμητο;

“Πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που είχε φύγει και ο προπονητής. Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Αυτό ήταν το πιο κομβικό παιχνίδι. Χθες κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, ο Ατρόμητος είναι μία μεγάλη ομάδα. Έπρεπε να το πάρουμε. Σημαντικός αγώνας είναι και με τον Πλατανιά”.

Ήρθες τον Ιανουάριο και έχεις ταιριάξει αμέσως παίζοντας συνεχώς. Πώς το βιώνεις ως τώρα;

“Από την πρώτη στιγμή έχω δεθεί με όλους. Ήξερα πως υπήρχε ενδιαφέρον και δεν το σκέφτηκα. Κατευθείαν είπα να φύγω από τον Άρη. Οι άνθρωποι με πίστεψαν και θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους”.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε έβαζε κυρίως να παίζεις αμυντικός μέσος, ενώ ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στόπερ. Έχεις κάποια προτίμηση;

“Δεν έχω κάποια προτίμηση. Είτε το ένα είτε το άλλο δε με πειράζει. Ξέρω και τις δύο θέσεις και θεωρώ πως μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις”.

Μετά την αλλαγή προπονητή έχετε δύο νίκες και μία ήττα με τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσατε να έχετε πάρει την ισοπαλία. Έχει αλλάξει κάτι; Σας έκανε πιο συνειδητοποιημένους η αποχώρηση του Ελευθερόπουλου;

“Ήταν λάθος των παικτών η φυγή του Ελευθερόπουλου. Από την απόδοσή μας έφυγε. Εμείς φταίμε που χάσαμε με την Κέρκυρα. Ο Παναγόπουλος έκανε ακριβώς τα ίδια με τον Ελευθερόπουλο, βοηθός του ήταν και μας ξέρει. Έριξε βάρος στην ψυχολογία”.