Παπαδόπουλος: Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Χανιά ο προπονητής πλέον του Αθλητικού Ομίλου Χανιά Σούλης Παπαδόπουλος. Ο νέος τεχνικός της ομάδας υπέγραψε το συμβόλαιο του ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναχωρεί από τα Χανιά και επιστρέφει στην Αθήνα για να “τρέξει” και τα υπόλοιπα θέματα καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε στις δηλώσεις του όλο αυτό το διάστημα υπήρχε επικοινωνία με την διοίκηση τόσο για θέματα μεταγραφών που ήδη έχουν κλείσει όσο και για τις ανανεώσεις που έγιναν. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα επιστρέψει 17 Ιουλίου και η προετοιμασία εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει 21 Ιουλίου.

η επίσημη ενημέρωση

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το πρωί του Σαββάτου (5/7) στα γραφεία της ομάδας το νέο του συμβόλαιο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Σούλης Παπαδόπουλος

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση των Χανίων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, αυτό που με έκανε να έρθω στην ομάδα του ΑΟ Χανιά είναι το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Εδώ και πολλές μέρες έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις και συναντήσεις και στην Αθήνα στον Πειραιά αλλά και εδώ στην Κρήτη. Σίγουρα θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά, τόσο απο την δική μου πλευρά όσο και των συνεργατών μου, για να πετύχουμε τους στόχους.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα  δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα έτσι ώστε όταν φύγω απο εδώ να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Επειδή θα αναρωτιούνται αρκετοί γιατί διάλεξα ομάδα της footballleague θα πρέπει να ξέρουν ότι για μένα αυτό που μετράει είναι το ενδιαφέρον που μου δείχνουν οι ομάδες και πόσο με θέλουν πραγματικά, κάτι που έγινε και με τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα.

Ο κόσμος επίσης να ξέρει ότι έχουν ήδη κλείσει κάποιες μεταγραφές όπως έχουν γίνει και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών  καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρχε επικοινωνία με την διοίκηση σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας.

Το φετινό πρωτάθλημα να γνωρίζουν όλοι  δεν θα έχει σχέση με το περσινό καθώς θα είναι πιο ανταγωνιστικό.