Παπαδόπουλος: περαστική η ΑΕΚ από την κατηγορία

Δηλώσεις για την κλήρωση του πρωταθλήματος,  έκανε στην απογευματινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού XANIA Sportfm,ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Χανιά δεν λησμόνησε το κύπελλο καθώς όπως είπε προέχει να προκριθεί η ομάδα μετά και το πλεονέκτημα που πήρε στο πρώτο ματς και κατόπιν να δει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ματς, αν και δεν ήταν εφικτό καθώς η ομάδα πήρε κλειδάριθμο, θα προτιμούσε να ήταν εντός έδρας καθώς η βοήθεια του κόσμου είναι μεγάλη και θα έδινε επιπλέον ώθηση στην ομάδα, απο εκεί και πέρα, όπως ανέφερε ο τεχνικός των “μπλε”, η ομάδα του θα αγωνιστεί με όλους οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι καλή η κακή η κλήρωση καθώς όλοι θα παίξουν με όλους.

Σε ερώτηση αν θα προτιμούσε το ματς με την ΑΕΚ να γινόταν πιο αργά.

Για το ματς με την  ΑΕΚ είπε ότι δεν έχει σημασία αν θα γινόταν νωρίς ή αργά καθώς και τα Χανιά έχουν ποιότητα και παίκτες αξίας, έπλεξε το εγκώμιο της ένωσης λέγοντας ότι είναι περαστική απο την κατηγορία (Football League) και πως σύντομα θα επιστρέψει στην Super League. Για το μεταξύ τους ματς που θα γίνει στα Περιβόλια την 3η αγωνιστική  υποσχέθηκε έναν… Σουπερλιγκάτο αγώνα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Σε ερώτηση για τον τρόπο διεξαγωγής και το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος

Όλα τα ματς είπε τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα καθώς είναι δύσκολα και οι στόχοι των ομάδων δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν από την αρχή σίγουρα στόχος είναι τα play-off  ανόδου όμως την 11η αγωνιστική που έχει η ομάδα το ρεπό μπορεί κάλλιστα να βρεθεί για παράδειγμα κάτω από την τριάδα αναλόγως πως θα κυλήσει το πρωτάθλημα.

Σημασία πάντως αυτή την στιγμή, όπως συνέχισε, έχει το κύπελλο και αυτό που προέχει, είναι το ματς με τον Άλιμο καθώς η ομάδα δεν πρέπει να εφησυχάσει.