Παράπονα Ηλυσιακού για τη διαιτησία

Ο Ηλυσιακός «φωνάζει» για τη διαιτησία των Βισκαδούρο,Γαρεφαλάκη και Μαυρούδη στον αγώνα με τον Κισσαμικό, αναφέροντας πως με τις αποφάσεις τους, οι φιλοξενούμενοι δε θα μπορούσαν να διεκδικήσουν οτιδήποτε θετικό.

Η ανακοίνωση:

«Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Δημ. Στ. Κισσάμου έγιναν μάρτυρες μια ανείπωτης διαιτητικής σφαγής. Το διαιτητικό τρίο Ηρακλείου Βισκαδούρος, Γαρεφαλάκης, Μαυρουδής στέρησε με τις αποφάσεις του οτιδήποτε θετικό μπορούσε να διεκδικήσει η ομάδα του Ηλυσιακού από το παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Η ανεκδιήγητη αυτή διαιτησία μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε 7 κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού ενώ με τα συνεχώς ανάποδα σφυρίγματα έβαλε την ομάδα μας στην περιοχή της με αποτελέσμα να δεχτεί και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του Κισσαμικού στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Είναι η τρίτη φορά που κατεβαίνουμε την φετινή σεζόν στην Κρήτη και το σίριαλ με τις κακές διαιτησίες συνεχίζεται.

Απαιτούμε λιγο παραπάνω σεβασμό στην προσπάθεια που καταβάλουμε και καλούμε την ΕΠΟ να μην επιτρέψει τον ορισμό των παραπάνω διαιτητών σε παιχνίδι της ομάδας μας ενώ θα ζητήσουμε και εγγράφως την εξαίρεση τους μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Μετά Τιμής,
Ο Πρόεδρος του Ηλυσιακού ΑΟ – Διονύσης Λιονάκης».