Παράσχος: Να έχουμε καλύτερη κλήρωση και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο – Τελειώνει ο Ανγκούλο

Τις πρώτες δηλώσεις της χρονιάς έκανε ο Γιώργος Παράσχος στις οποίες δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόποπου κινήθηκε η ομάδα χρονικά ενώ αποκάλυψε πως πέρα από το αριστερό μπακ το οποίο ψάχνει η ομάδα θα αποκτήσει και σέντερ φορ με μια περίπτωση ήδη να είναι στα «σκαριά» καθώς ο Ανγκούλο είναι απίθανο να συνεχίσει.

Αναλυτικά όσα είπε

Αυτό που πρωτίστως πρέπει να πούμε είναι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία όπως είχαμε όλη την περασμένη σεζόν, δεν είχαμε ιδιαίτερους τραυματισμούς, τελειώσαμε το πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες. Αν πρέπει να αλλάξουμε κάτι στην φετινή σεζόν είναι να μην έχουμε, τουλάχιστον, την ίδια κλήρωση με πέρυσι, να έχουμε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να μπορούμε να μπούμε πολύ καλύτερα στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα η δουλειά μας άρχισε από την Τετάρτη 29 του μηνός, ευτυχώς έχω όλα τα παιδιά στην διάθεση μου. Αν έχουμε κάποιες ελλείψεις είναι δυο θέσεις που ψάχνουμε, ένα σέντερ φορ και ένα αριστερό μπακ.

Το ευχάριστο είναι ότι ξεκινάμε με όλα τα παιδιά, δεν θα μείνει κανένας πίσω εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και από εκεί και πέρα πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια χρονιά πολύ καλή όπως πέρυσι με καλό ποδόσφαιρο και μια σταθερότητα από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία.

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές μόνο αν φύγει κάποιος από την ομάδα

Όχι θα υπάρξουν, από την στιγμή που δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα με τον Ανγκούλο θέμα με τον Ανγκούλο και δεν υπάρχει περίπτωση, δεν βλέπω να γυρίζει. Από εκεί και πέρα επιβάλλεται και σύντομα να μπορέσουμε να βρούμε, βρήκαμε πιο σωστά και αν μπορέσουμε στις διαπραγματεύσεις να τελειώνουμε και να τον φέρουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτσι ώστε να μας μείνει η θέση του αριστερού μπακ που πιστεύω ότι και εκεί θα το ψάξουμε λίγο.

Για το αν είναι στόχος η γρήγορη σωτηρία

Ναι πάντοτε ξεκινάμε έτσι κατ’αυτό τον τρόπο, εγώ πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο, όλες οι ομάδες ενισχύονται λίγο-πολύ παρ’ όλο που το μεταγραφικό παζάρι δεν είναι στο φόρτε του αλλά από εκεί και πέρα βλέπετε οι μεγάλες ομάδες, ειδικότερα, οι πρωτοκλασάτες ομάδες οι 5-6 άρχισαν και ενισχύονται πολύ καλά.

Νομίζω ότι είναι και μια τακτική των προέδρων να αφήνουν να περνάει ο καιρός ώστε να πέφτουν οι τιμές και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα δείτε και τις μικρομεσαίες ομάδες να ενισχύονται πάρα πολύ.

Για την φετινή φιλοσοφία της ομάδος και αν θα θυσιαστεί το θέαμα στον βωμό της βαθμοθηρίας.

Η δικιά μου φιλοσοφία σαν προπονητής είναι αν μπορούμε να καλύπτουμε και να ικανοποιούμε τον κόσμο. Σίγουρα είναι και το αποτέλεσμα στην μέση αλλά εγώ πρωτίστως δίνω βάση σε αυτό και πιστεύω όπως το επιθετικό πνεύμα που είχαμε όλη την περσινή σεζόν έτσι και φέτος θα μας διακρίνει.

Για το γεγονός ότι έκανε πολύ γρήγορα τις μεταγραφές

Εγώ ήθελα όσο πιο σύντομα να κλείσουμε τις μεταγραφές μας για να είμαστε όλοι μαζί, με το μπάτζετ που έχουμε δεν νομίζω να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα και να αφήναμε τις μέρες να περάσουν και τον μήνα για να πάρουμε κάποιον παίκτη. Νομίζω πράξαμε πολύ γρήγορα και αυτό είναι καλό για μας.