Παράσχος: Να μην έχει πρόβλημα το γήπεδο

Την ανησυχία του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες» εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος ενόψει του αγώνα που θα δώσει ο Ατρόμητος με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου στην NOVA

-Κύριε Παράσχο πως πέρασε το δεκαπενθήμερο της διακοπής για τον Ατρόμητο; «Λέμε για μια ομάδα που κερδίζει ότι η διακοπή κάνει κακό, αλλά σε μας πιστεύω έκανε καλό γιατί προερχόμαστε από συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια. Η κόπωση ήταν εμφανής στα παιδιά και πιστεύω πως η διακοπή έκανε καλό στα παιδιά και μας βοήθησε να ξεκουραστούμε, να φρεσκαριστούμε και να ξαναμπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα». -Δουλέψατε πάνω σε τομείς στους οποίους είχατε εντοπίσει προβλήματα; «Τα μειονεκτήματα δεν παύουν ποτέ να υπάρχουν. Στα μειονεκτήματα αυτά πάντα δουλεύουμε, ιδιαίτερα όταν μας δίνει και ο χρόνος αυτή την ευκαιρία να δουλεύουμε πάνω σε αυτά». -Πως περιμένετε εσείς να δείτε τον Ατρόμητο τη Δευτέρα; «Έχουμε μια αγωνία το τί γήπεδο θα αντιμετωπίσουμε. Γιατί στο γήπεδο των Ιωαννίνων, κακά τα ψέματα, πάντα υπάρχουν προβλήματα. Κι επειδή βλέπω ότι δεν έγιναν και ιδιαίτερες αλλαγές, πολύ φοβάμαι πως αν τις τελευταίες μέρες υπάρχουν βροχές εκεί, σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα με το γήπεδο το οποίο θα είναι γλιστερό και βαρύ, κάτι το οποίο δε μας ωφελεί. Αν όμως ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός τότε νομίζω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που είναι ίδια με πέρσι, έχει την ίδια συνοχή σαν ομάδα, έχει φύγει μόνο ο Γεωργίου και γύρισε ο Ντε Βινσέντι και νομίζω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι». -Θα επιστήσετε την προσοχή σας στην μεσοεπιθετική γραμμή των Ιωαννίνων που έχει τους Ντε Βινσέντι, Ίλιτς και Τσάβες;

«Το μεγάλο όπλο και των δύο ομάδων είναι αυτή η γραμμή. Ο Ντε Βινσέντι πιστεύω ότι δε θα έχει τον ίδιο ρυθμό με τα υπόλοιπα παιδιά, λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού και δε θα είναι ο Ντε Βινσέντι που είδαμε την περσινή χρονιά. Σίγουρα πάντως η δύναμη αυτής της ομάδας είναι η επιθετική της γραμμή η οποία είναι και σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο πάρα πολύ καλή».