Παράσχος: “Χωρίς άγχος η συνέχεια”

Την απόλυτη ικανοποίησή για το διπλο στην Κομοτηνή αλλά και την πεποίθηση ότι η συνέχεια του πρωταθλήματος θα έχει λιγότερο άγχος για την ομάδα του Πλατανιά εξέφρασε ο κ.Παράσχος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό.
Αναλυτικά είπε: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ αποφασιστικός, γιατί έπαιζε ίσως ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή. Ξεκινήσαμε άσχημα με αρκετά λάθη και ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί στο δοκάρι του Ηλιάδη, αν είχε μπει δεν ξέρω τι εξέλιξη μπορεί να είχε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που γλιτώσαμε εκείνη τη φάση, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Σελίν και από εκεί και πέρα ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ενώ μας δημιουργήθηκαν πολλοί χώροι, αντίθετα με προηγούμενα παιχνίδια , στην τελική μας πάσα μονίμως κάναμε κάποιο λάθος και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα από το δεύτερο γκολ. Η συνέχεια για μας θα είναι χωρίς άγχος, έχουμε παιχνίδια με περίπου ισάξιους αντιπάλους και θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Στον Πανθρακικό εύχομαι καλή συνέχεια και κουράγιο».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Πανθρακικού Γιάννης Χατζηνικολάου επεσήμανε: “Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ελέγχαμε τον ρυθμό του Πλατανιά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, αλλά ήμασταν άτυχοι σε 1-2 περιπτώσεις. Το πρώτο γκολ του Πλατανιά ήταν βέβαια πολύ καλό αλλά και τυχερό, γιατί το 1-0 έγινε μετά από αποκρούσεις και ένα ξαφνικό σουτ. Από εκεί και πέρα η ψυχολογία μας αρχίζει να πέφτει, προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε κάτι, κάναμε εσωτερικές αλλαγές, αλλά μας ήρθε ένα »κρύο» θα έλεγα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά και μπορώ να τους δώσω συγχαρητήρια γι” αυτό που έδωσαν. Μετά τον τραυματισμό του Ίγκορ στο ζέσταμα κάναμε εσωτερική αλλαγή για να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό. Μετά το 1-0 ρισκάραμε αρκετές φορές, παίξαμε ανοικτά αλλά δεν μας ερχόταν η εύκολη φάση. Πολλές φορές την ελπίδα σου την κόβει και η τύχη και διάφοροι παράγοντες. Από εδώ και πέρα η παραμονή είναι πολύ πιο δύσκολη”.