Παρέμεινε με το “σπαθί” του… Συνεχίζει για το θαύμα… Τετέλεσται ο Δικέφαλος

Το καθαρό 2-0 του Πλατανιά επί του Λεβαδειακού αποδεικνύει ότι η χανιώτικη ομάδα έμεινε με το “σπαθί” της στην κατηγορία, ξεπερνώντας τα προβλήματα που δημιούργησαν οι εμφανίσεις των δύο τελευταίων αγωνιστικών.

Άπαντες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και το χανιώτικο ταξίδι στη Super League συνεχίζεται και τη νέα χρονιά, με όραμα για κάτι καλύτερο… γιατί όχι;

Το ήθελε και φάνηκε περισσότερο στο ματς ότι ο Πλατανιάς θα έπαιρνε το τρίποντο για να διασφαλίσει την παραμονή. Έτσι κι έγινε.

Αυτό που πρέπει πλέον να σχεδιάσουν διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες (όσοι βεβαίως παραμείνουν στην ομάδα), είναι το μέλλον. Και αποδείχθηκε πως έβλεπε μπροστά του την πραγματικότητα της επόμενης ημέρας ο Στέλιος Βαρουξάκης, έχοντας μιλήσει με τον Αναστασιάδη και συγκαλώντας συνεδριάσεις του Δ.Σ. ώστε να προγραμματιστούν τα επόμενα βήματα, παρά το ότι το πρωτάθλημα δεν είχε τελειώσει.

Ανασύνταξη δυνάμεων λοιπόν για το κόκκινο τριφύλλι, λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και άδειας, προφανώς συμβουλή από τον πνευματικό του για τον Άγγελο Αναστασιάδη -χωρίς καμία δόση ειρωνείας αυτό- και πάμε γι’ άλλα με τη νέα χρονιά.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΣ

Αν σκεφτεί κανείς πως -επιτέλους- χαμογέλασε η τύχη στον ΑΟ Χανιά και πήρε τη νίκη επί του Φωστήρα, τότε αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει το θαύμα της ανόδου.

Γιατί περί θαύματος θα πρόκειται μετά τα όσα έχει περάσει φέτος η ομάδα. Βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από τη Γλυφάδα, αλλά ένα είναι σίγουρο… ότι πολλά θα μετρήσουν το καλοκαίρι για το ποιες ομάδες θα αγωνίζονται στη Football League.

Μπορεί ο ΑΟ Χανιά -ενδεχομένως- να μην είναι καν στην 6άδα. Ποιος όμως μπορεί να αποκλείσει τον ΑΟ Χανιά από μία ενδεχόμενη άνοδο αν παρουσιάσει πλήρη φάκελο και πάρει αδειοδότηση εν αντιθέσει με πολλές ομάδες της Football League;

Όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι τελικοί για τον ΑΟ Χανιά. Με λίγη τύχη, θέληση και πάθος μπορεί… και μπορεί να καταφέρει πολλά.

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

Τη δολοφόνησαν, την καταδίκασαν, τη σκότωσαν, την πέθαναν… ότι και να γράψει κανείς είναι λίγο για την ΑΕΚ. Η περίπτωση πάντως της ΑΕΚ δε μπορεί να είναι ξεκομμένη από το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σημειώνω ότι την περασμένη χρονιά τα συσσωρευμένα χρέη των ΠΑΕ ξεπέρασαν τα 260 εκ. ευρώ. Μέχρι να βρεθεί κάποιος να βγάλει την πρίζα, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να βρίσκεται σε κώμα και να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Γι’ αυτό δεν είναι ξεκομμένη η υπόθεση της ΑΕΚ. Ίσως και να είναι η λύτρωση για την ΑΕΚ ο υποβιβασμός, ίσως και να είναι η κατά πρόσωπο αντιμετώπιση μίας αλήθειας που όλοι ήξεραν αλλά λίγοι τολμούσαν να πουν… Κάποιοι ασέλγησαν στον πληγωμένο Δικέφαλο, αγνοώντας παντελώς αυτό που λέγεται ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.

Κι αυτό που είπε ο Τραϊανός στη συνέντευξη Τύπου μαρτυρά του λόγου το αληθές… “Οι καπετάνιοι είχαν πηδήξει εδώ και καιρό από του καράβι”

Η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ ήταν αναπόφευκτο τελικά να μη γραφτεί!!! Απομένει να δούμε πως και αν ο Δικέφαλος θα φτερουγίσει ξανά.

Κρίμα…