Παραίτηση Κατσιγιάννη από την προεδρία

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει αρκετές ήταν οι παραιτήσεις αλλά και οι αλλαγές στον Αθλητικό όμιλο Χανιά. Εκλογές μπορεί να μην έγιναν καθώς δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός κάτι που σημαίνει ότι θα πάμε σε επαναληπτικές εκλογές την επόμενη Τετάρτη.

Η είδηση όμως που προέκυψε ήταν η παραίτηση του Νίκου Κατσιγιάννη από τον προεδρικό θώκο. Όπως είπε και ο ίδιος θα παραμείνει να βοηθήσει στις μεταγραφές  όμως δεν θα έχει τον ίδιο ενεργό ρόλο. Επίσης στην διάθεση του Δ.Σ. βρίσκονται και οι παραιτήσεις των Κώστα Τσουβαλά  και Νίκου Βαγιωνάκη. Οι εξελίξεις φυσικά είναι ραγδαίες  και πρέπει να περιμένουμε άμεσα τι θα γίνει με την ομάδα αλλά και ποίοι θα ¨τρέξουν” την ομάδα.

Επίσης ο Νίκος Κατσιγιάννης μίλησε και για την βοήθεια που περίμενε και δεν είχε ενώ έκανε λόγο και για πόλεμο. Μάλιστα ονομάτισε και τον πρώην πρόεδρο Νικόλαο Λαγομιτζή που με τις ενέργειες του παραλίγο να δημιουργήσει τεράστιο θέμα με τον φάκελο για την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα καθώς με μια σειρά ενεργειών φρόντιζε να βάζει “τρικλοποδιές” στην ομάδα.