Παρελθόν από τον ΑΟ Χανιά

Τέλος στη συνεργασία τους έδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης ΑΟ Χανιά και Σούλης Παπαδόπουλος.

Περισσότερα σε λίγο…

Δεν άργησε τελικά να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ καθώς ο πρώην πλέον τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου όπου μετά από ολιγόλεπτο τετ-α-τετ που είχε με τον ισχυρό άνδρα του ΑΟΧ Μιχάλη Τζουγκαράκη, αποχαιρέτησε τους εργαζόμενους ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και στην αυριανή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές.

Η επίσημη ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε Α.Ο. Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο. Οι λόγοι της αποχώρησης  του από την ομάδα είναι οικογενειακοί και δεν του επιτρέπουν αυτή την περίοδο, να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μια συνάντηση με την διοίκηση όπου αποφασίστηκε από κοινού να λύσουν την συνεργασία τους.

Η οικογένεια του  ΑΟ Χανιά, ευχαριστεί τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Προσωρινά στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο κ. Κυριάκος Γρηγοράκης, Χανιώτης προπονητής με συνεργάτη τον κ. Σταύρο Παπανδρέου.

Αποχαιρετιστήρια δήλωση Σούλη Παπαδόπουλου

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση, τους εργαζόμενους στην Π.Α.Ε και το φίλαθλο κοινό των Χανίων για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και τους εύχομαι να επιτύχουν τους στόχους τους