Παρουσία του Αντιδημάρχου Αδοντάκη ο αγιασμός των κοριτσιών

Μια εβδομάδα πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της, η γυναικεία ομάδα έκανε τον αγιασμό της στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Το συγκρότημα του Μανώλη Βεργανελάκη την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη με την ομάδα να ετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς αναχωρεί την Παρασκευή με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η επίσημη ενημέρωση

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας, την τέλεση της έκανε  ο Πατήρ Ιωάννης Καραμουσαδάκης. Το παρών έδωσε  ο Αντιδήμαρχος κ. Αδοντάκης Μανώλης, μέλη του συμβουλίου και γονείς των κοριτσιών. Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παντελής Ευθυμάκης ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά ενώ συμπλήρωσε πως θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα προσπαθεί για το καλύτερο.

Ο αντιδήμαρχος Χανίων κ. Αδοντάκης από την πλευρά του, συνεχάρη την ομάδα για το οικογενειακό της κλίμα ενώ δεσμεύτηκε, να βρει λύση στο θέμα του γηπέδου καθώς η ομάδα αγωνίζεται Α’ εθνική και χρήζει συμπαράστασης από την πόλη και γι’ αυτό το λόγο θα κάνει και ότι καλύτερο μπορεί.

agiasmoskoritsia3

Στην συνέχεια η υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας Κική Πολλάκη αφού ευχαρίστησε άπαντες δήλωσε υπερήφανη για τα κορίτσια της ομάδας τόσο για την άψογη συνεργασία τους με τον προπονητής Μάνο Βεργανελάκη όσο και για την αλληλεγγύη που τις διακρίνει. Ευχήθηκε καλή σαιζόν με υγεία και υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά τους και θα προσπαθεί για το καλύτερο.

Τέλος τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Βεργανελάκης ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Ευθυμάκη και την υπεύθυνη του τμήματος Κική Πολλάκη που είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα και κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να εξαλείψουν προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα. Επίσης αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας.

agiasmoskoritsia4

Από πλευράς κοριτσιών μίλησαν οι αρχηγοί Γιαννούτσου, Γιακουμάκη και Σαρρή που ευχαρίστησαν από την πλευράς τους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν το καλύτερο για να τιμήσουν την φανέλα του ΑΟΧ.