Πεντάρα τα Κεραμειά στην Ιωνία2000! (VIDEO)

Με το ευρύ 1-5 και κατεβάζοντας ταχύτητα στο β’ ημίχρονο, ο Α.Ο. Κεραμειά ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας επί της Ιωνίας, στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, τις υποχρεώσεις του για το 2ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό φάνηκε ότι οι παίκτες του Γιώργου Ανδρεαδάκη ήθελαν να “καθαρίσουν” το ματς και μετά από μια-δυο καλές στιγμές, ο Μπένος άνοιξε το σκορ στο 12′ με κεφαλιά. Στο 25′ ήρθε ο Μανωλεδάκης να κάνει το 0-2, ενώ μέσα στα επόμενα 15 λεπτά, ο Α.Ο. Κεραμειά τελείωσε το ματς, με άλλα δύο γκολ των Μπένου (35′) και Μανωλεδάκη (40′).

Στην επανάληψη, η Ιωνία μπήκε με αρκετή όρεξη, αντίθετα με τον Α.Ο.Κ. που κατέβασε ταχύτητα.Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 48′ με αυτογκόλ, μετά από κόντρα, του Τσαγκαράκη, ενώ ο Μανωλεδάκης έκλεισε το σκορ με υπέροχο πλασέ στο 58′, αναγκάζοντας το δεύτερο τερματοφύλακα της Ιωνίας να τον συγχαρεί για την ενέργειά του.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος Ανδρεαδάκης βρέθηκε αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, ενώ και για την Ιωνία, ο Σφακιωτάκης αγωνίστηκε απέναντι στον Α.Ο. Κεραμειά, από τον οποίο και έχει δοθεί ως δανεικός.

ΚΕΡΑΜΕΙΑ: Νιαουνάκης, Μπουρμπάκης Χρ. (45′ Κελαιδής), Μπουρμπάκης Γ., Κλαούντιο, Δοξάκης, Χαλκιαδάκης, Τσεσμελής, Μπένος, Ντίλιαν, Γληγόρης Γ. (45′ Τσαγκαράκης), Μανωλεδάκης (60′ Στεφανίδης)

Στο παρακάτω βίντεο από το Kerameiafc.gr μπορείτε να δείτε τα γκολ του παιχνιδιού