«Πετάει» για Αθήνα ο Πλατανιάς

Την Παρασκευή θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα ο Πλατανιάς, στο πλαίσιο του αγώνα του Σαββάτου (21.30), με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Παράσχος στις 9 το πρωί της ίδιας μέρας (21/8) έχει προγραμματίσει προπόνηση στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η παρουσίαση των μεταγραφών και της φανέλας μοιάζουν ήδη μακρινό παρελθόν για παίκτες και τεχνικό επιτελείο στον Πλατανιά, καθώς το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η ΑΕΚ.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και με δεδομένη την απουσία του Ράμος που είναι ανέτοιμος, γίνεται μάχη όχι μόνο πλέον για την εντεκάδα αλλά και για την αποστολή.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Έμφαση σε θέματα τακτικής, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, έδωσε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε.

Αύριο, Παρασκευή, στις 9 το πρωί, η ομάδα μας θα προπονηθεί στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα, για τον αγώνα του Σαββάτου (21.30), με αντίπαλο την Α.Ε.Κ».