Πηγουνάκης: ”Δίκαιο αποτέλεσμα, άδικο σκορ”

Αρκετά δύσκολο χαρακτήρισε το νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με το ΤΙΤΑΝ  ο τεχνικός του Άρη Σούδας Μανόλης Πηγουνάκης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο xaniasportfm.gr ενώ μίλησε και για το ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Παγχανιακό.
Αναλυτικά όσα είπε:
”Το ματς ήταν όπως το περιμέναμε, αρκετά δύσκολο με μια ομάδα που παλεύει για το αποτέλεσμα, είναι σκληροτράχηλη και έχει βασικό στόχο να μη δεχτεί γκολ. Προσπάθησαν να διαφυλάξουν την εστία τους, πράγμα που ήδη γνωρίζαμε ότι θα κάνουν, και μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με επιθέσεις από τα άκρα. Ωστόσο υπήρχε συνωστισμός στην άμυνά τους. Το ματς χωρίζεται σε 3 μέρη, το πρώτο 20λεπτο παίξαμε πολύ καλά, χάσαμε ευκαιρίες και παίξαμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε ένα γκολ που έχει ευθύνη ο τερματοφύλακας μας αλλά αυτά συμβαίνουν. Έπειτα η ομάδα αποσυντονίστηκε, έχασε την ψυχραιμία και έπεσε ψυχολογικά. Στα αποδυτήρια έιπαμε κάποια πράγματα , όσο περνούσε η ώρα αντί να μεγαλώνει το άγχος μας γινόμασταν επιθετικοί, βάλαμε ένα γκολ και έτσι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αλλά άδικο σαν σκορ. Έπρεπε να έχουμε βάλει 3-4 γκολ με βάση τις ευκαιρίες και όχι την εικόνα μας. Πήραμε άλλο ένα τρίποντο σε ένα δύσκολο ματς, θα υπάρξουν πολλά τέτοια ματς επειδή το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ήταν καλό μάθημα-φροντιστήριο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μαζική άμυνα και θεωρώ φτωχό το 2-1 σαν αποτέλεσμα.”
Όσον αφορά το ερχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παγχανιακό στη Μοναχή Ελιά για την 4η αγωνιστική, τόνισε πώς:

 ”Το ματς αυτό έχει ιδιαιτερότητές του, το κυριότερο είναι ότι Παγχανιακός δεν έχει να χάσει τίποτα. Η ομάδα θα είναι πανέτοιμη, μέχρι στιγμής δεν έχουμε προβλήματα όμως αυτό θα το δείξει και η προπονηση της Πεμπτης. Πάμε με στόχο τη νίκη, να πάρουμε το ματς να γίνει ο στόχος ο όμιλος ανόδου. Είναι κυρίως νεανική ομάδα, προσπαθεί να παλέψει τα παιχνίδια, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Πάνω από όλα θα αγωνιστούμε σεβόμενοι τον αντίπαλο!