“Πιστέψτε μας και θα δείτε…”

Για δεύτερο παιχνίδι ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα με παίκτη παραπάνω, αλλά ο Μαρόινος Ουζουνίδης δεν απογοητεύεται.

«Οι ποδοσφαιριστές μου δεν πρέπει να είναι απογοητευμένοι. Είμαστε καινούργια ομάδα και θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα πάμε ακόμα καλύτερα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, πρέπει να δεθούν οι παίκτες και θα πάμε πολύ καλύτερα γι’ αυτό δεν είμαι απογοητευμένος. Ο Αστέρας έπαιζε με δέκα, αλλά οι παίκτες που έχει έχουν ποιότητα. Είχαμε παιδιά που δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν όπως ο Σέρα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε, κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε μπροστά», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πιστέψουν στην ομάδα και θα πάμε καλύτερα. Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζονται οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο μεγάλη ποιότητα και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Χάναμε όλες τις πρώτες μπαλιές και εκεί υστερήσαμε».