Πλήρες αδιέξοδο Δήμου και ΑΟΧ

Σε πλήρες αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση που είχαν αντιπροσωπεία του Α.Ο. Χανιά με επικεφαλή τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Λαγομιτζή , με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη, την Τρίτη (21/8).

«Αγκάθι» στη συζήτηση που χαρακτηρίστηκε αδιέξοδη ήταν η χρήση του Γηπέδου Περιβολίων από την ΠΑΕ Χανιά, κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Σκουλάκης παρουσίασε έγγραφο της Σούπερ Λιγκ, με αριθμό πρωτοκόλλου  4729, βάση του οποίου απαγορεύεται η χρήση των γηπέδων όπου αγωνίζεται ομάδα της Α’ Εθνικής κατηγορίας από άλλες ομάδες επαγγελματικών ή ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων (όπως σας είχαμε πληροφορήσει από τις 12 Ιουλίου).

Ο Δήμος αντιπρότεινε στην ΠΑΕ Χανιά την χρήση ενός εκ των 8 γηπέδων που υπάρχουν στα όρια του Δήμου Χανίων, ωστόσο, η ΠΑΕ, δια στόματος προέδρου, κ. Λαγομιτζή, τόνισε πως η ομάδα των Χανίων θα πρέπει να αγωνίζεται στο καλύτερο γήπεδο της πόλης που όπως είπε δεν είναι άλλο από το γήπεδο Περιβολίων.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις, ενώ , κάτω από αυτές τις συνθήκες ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηρίζεται το αποψινό, Τρίτη (21/8), Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χανιά.