Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης και δηλώσεις Θεοδωρόπουλου

Ακούστε σε ζωντανή μετάδοση, σε περιγραφή Μάνου Σπυριδάκη την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιάννης Χριτόπουλος έχει αφήσει εκτός αποστολής τον Φανούρη Γουνδουλάκη λόγω ενός προβλήματος που είχε στα πλευρά, μάλιστα είχε παίξει με ένεση κόντρα στον Εθνικό Σερρών. Από την άλλη ο Στάικος Βεργέτης θέλει το θετικό αποτέλεσμα καθώς ακολουθεί και ευρωπαϊκό παιχνίδι ενώ μαζί του έχει πάρει και τους Κουρμπέλη και Σανακαρέ που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Δύσκολο περιμένει το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Πλατανιά ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, όπως δήλωσε στην Nova. O 24χρονος τερματοφύλακας τόνισε πως χρειάζεται να δείξει συγκέντρωση η ομάδα του για να φέρει (27/9, 16:00) καλό αποτέλεσμα από την Κρήτη, ενώ σχολίασε πως οι Αρκάδες έχουν ανέβει επίπεδο.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πλατανιάς κυνηγάει τους βαθμούς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται και να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, προσπαθούμε να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται αλλά νομίζω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Φέτος δεν έχω δει πολύ τον Πλατανιά, τον γνωρίζω όμως, είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί είναι πολύ καλή ομάδα», ανέφερε ο νεαρός πορτιέρο

16.00: Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα (Ξάνθης)

4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων)