Πλατανιάς: Αυτός είναι ο Μανώλης Σιώπης

Μετά την συμφωνία του Πλατανιά με τον Μανώλη Σιώπη ήρθε η ώρα να μάθουμε κάποια πράγματα για τον ταλαντούχο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Μανώλης γεννήθηκε στις 14 Μαΐου το 1994.  Η θέση του είναι αυτή του  αμυντικού μέσου αλλά ο Σίνιτσα Γκόγκιτς τον έβαζε συχνά και σαν δεξί μπακ. Έχει φορέσει τα χρώματα της Εθνικής μας πάνω από 5 φορές σε επίσημους αγώνες (U17, U18, U19). Η  χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετική για αυτόν αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα κάτω των 20 και έπαιξε σε όλους τους αγώνες μιας νέας διοργάνωσης που λέγετε NextGen (C.L νέων) όπου και έφτασε έως τους 8 αφού αποκλείστηκε από την Άστον Βίλα.

Ο Σιώπης εκτός γηπέδου είναι ένα ήρεμο παιδί, χαμηλών τόνων και σχετικά ντροπαλός. Όμως όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο αλλάζει  απότομα. Γίνετε τσαμπουκάς, παίζει  με πολύ πάθος, αποκτά ποδοσφαιρικό θράσος  και γίνετε ηγέτης.

Ο νεαρός παίκτης θα μπορούσε λοιπόν να βοηθήσει  την ομάδα του Πλατανιά εφόσον του δοθούν οι ευκαιρίες. Δεν είναι τυχαίο αλώστε ότι ο Μίτσελ τον πήρε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλάδος.

Γιώργος Λογαρίδης