Πλατανιάς-Βέροια 0-1

Την πρώτη του ήτα για φέτος γνώρισε ο Πλατανιάς στον εξ αναβολή αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την Βέροια. Ο Πλατανιάς έπαιξε καλύτερα σε όλο τον αγώνα και άξιζε έστω την ισοπαλία όμως το γκολ του Χαραλαμπίδη στο 30’ ήταν το μοναδικό στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για 2 πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής. Το πρώτο πάνω στον Τσοντάκη και το δεύτερο στον Ντεντάκη.

Για την ομάδα του Πλατανιά ήταν στην αποστολή από την πρώτη ομάδα ο Τσοντάκης, Ντεντάκης και ο Σούκιας. Ο τελευταίος δεν έπαιξε γιατί ένιωσε ένα τράβηγμα και ο προπονητής δεν ήθελε να το ρισκάρει.

Στο γήπεδο έδωσαν το παρόν ο προπονητής της πρώτης ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης, και οι Δημήτρης Πόποβιτς και Μανώλης Σιώπης. Επίσης στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονιτής του Α.Ο. Χανιά Μουράτ Σεροπιάν και ο παίκτης Βασίλης Γωνιωτάκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Πενταράκης, Ντεντάκης, Κοκονάκης( Μπένος), Μπουρμπάκης, Μαυρεδάκης( Χαραλαμπάκης), Πατρικάκης, Χαλκιαδάκης, Γαλλανίδης, Τσοντάκης, Κολομπάκης( Δημητρίου), Τσίτας

Βέροια: Βασιλειάδης, Κατσούλης, Αλιατίδης( lici) , Ουνγιαλλίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος( Γιαννόπουλος), Τσόλκας( Μελικιώτης), Στασινόπουλος, Χαραλαμπίδης

Στον πάγκο:

Πλατανιάς: Χατσικίδης, Κελάκης, Παπαδάκης, Σούκιας

Βέροια: Αργυρόπουλος, Νικολαϊδης, Ράδης,  Λαζόπουλος

Γιώργος Λογαρίδης