Πλατανιάς: Εκτός για 10 μέρες ο Μαραγκουδάκης

Άτυχος στάθηκε, σε μία φάση στα τελευταία λεπτά με τον Αστέρα, ο Μάρκο Μαραγκουδάκης, που εξαιτίας αυτής επέστρεψε από την Τρίπολη με πρησμένο αστράγαλο και θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για, περίπου, 10 μέρες, που σημαίνει ότι χάνει τον αγώνα με την Ξάνθη και μάλλον αυτόν με τον Άρη, την 6η αγωνιστική.

Ο αρχηγός του Πλατανιά έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, όπως έδειξαν οι εξετάσεις και σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Σφυράκη, αναμένεται να επιστρέψει μετά από δύο, περίπου, εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 10 ημέρες θα μείνει ο Μάρκος Μαραγκουδάκης (φωτογραφία από τον αγώνα με τον Ατρόμητο), ο οποίος τραυματίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα του Πλατανιά με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2012.

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη χθες ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, γεγονός που, σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας του Πλατανιά Γιάννη Σφυράκη, σημαίνει ότι ο Μαραγκουδάκης αναμένεται να είναι και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου μετά από δύο, περίπου, εβδομάδες.